Ipsissimus
P.I.
- Член од
- 23 јули 2010
- Мислења
- 15.582
- Поени од реакции
- 12.949
Чекај, чекај, чекај! Ти нас не нарече говеда, не обвини дека се лошо во светот доаѓало од нас....и сега ми кажуваш дека не сум бил толерантен кон други "мислења"?! Ти сериозен си? Тоа дека си неук за оваа област е факт, а не навреда!колку си бил ти толерантен за други и туѓи размислувања, па после споредуваш со кина и што тоа таму правеле .... хахаха вери фани.
биди ми поздравен друже, продолжи да размислуваш како што размислуваш. јас немам проблем со тоа а ти повторно можеш да плукаш по членовите и нивните ставови да ги нарекуваш неуки, па дури некои од нив да ги нарекуваш слепци. Дечкото што искоментира не го познавам, но дури и кога би го познавал не верувам дека е слепец.
Од сите држави, Кина ја зеде како надеж дека ќе ни ставела крај?! Земјата што е синоним за тоталитаризам, цензура и експлоатација на трудот на работниците! Си се запрашал некогаш зошто кинеската стока е толку ефтина? Знаеш каква репресија спроведува земјата над секој што ќе се осмели да ја критикува власта?
Жити Путин објасни ми на кој начин ние сме ти влијаеле директно на твојот живот?! И како може да сведуваш на ниво на став или верување глупости и обвинувања истресени од таблоиди и тролови од една страна, и демант на некој што има директен увид и искуство од друга?Тога
Барав.Не викам не.Барав и двајцата да не пишуваме.
Верувај ми дека се воздржував да не пишувам на овие теми 2 месеци највеќе заради тебе.
Од една страна навистина ми е глупаво да ги плукам тајниве друштва притоа знаејќи дека има форумџија кој е нивни член.
Но од друга страна не можам да премолчам.
Не можам,затоа што директно ми влијаат на мојот живот.
Имаме различни верувања за тајниве друштва и тоа е тоа.
Што да кажам друго ?
Ќе се обидам да бидам поблаг и да не пишувам многу често на овие теми.
Последно уредено: