Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Denes gi gledav vo Kocani ovie Shkupi i eden nindja imaat vo timot ama slabi se ne pokazaaa nisto iako i Brega e ocajna uspea da gi tepa 2-0.

Дебелиот шпиц на Пелистер што влезе при крај :pos::pos::pos: А од тоа што денес го изигра Ацо Стојков послабо неможе.:facepalm:

Дебелиот шпиц на Пелистер што влезе при крај :pos::pos::pos: А од тоа што денес го изигра Ацо Стојков послабо неможе.:facepalm:
Иначе тој напаѓачот на Пелистер,Ффм го има прогласено за најдобар млад
играч на Македонија. :D

Каков босотилук беа Пелистер денес, мајко мила...
Од 4 погодоци, 3 постигнавме од прекини. Како само лошо го бранеа голот по прекини хахаха
Не знаеа каде тераат во одбрана. Нашиве ептен лабаво играа, и со скоро целосен втор тим можевме да дојдеме до многу поубедлива победа. Пелистер со еден шут кон гол и фантастичен погодок од далечина. Кај нас Љамче одново беше дрво невидено. Каква само шанса промаши, од 5 метра цел гол го утна. Дали сакаше да додаде кој го знае. Асани и Петковски освен што трчаа како муви без глава, скоро ништо не покажаа. Асани имаше еден убав дриблинг, Петковски имаше добар влез со изблокирано додавање на крајот. Спировски беше солиден во средината, си даваше лоб топки за играчите од нападот, една не му скратија дефанзивциве на Пелистер.
Ептен лабав натпревар, далеку од дерби, ниту на терен, ниту на трибини, како со Дрита да игравме...

Добро е што Ромеро ќе се врати против Шкендија, само дотогаш не смееме да дозволиме да ни избегаат над 3 бода...

Асани ако продужи вака нека фаќа патот, ништо не игра веќе некое време и скроз го изгуби местото во тимот. Петковски мене ми делува подобро на терен, поактивен е, продорен, Асани само чека топка на страна и иде на дриблинг одма. @Colt Willcox на средина денес мислам дека Даре беше далеку подобар од Спировски, се гледа дека е за задњи везни, добро ја чита играта знае многу топки да одземе, а и добро разигруваше денес неколку пати и знае да даде страшни топки према напред. Да бевме посолидни напред, можевме многу повеќе да ги напуниме, ама само кружиме и коа ќе дојдеме до 16-ник се кочиме

Се зафркаваш, нели?
Не, во младинци беше гол машина, титулс и куп освои таа генерација на Пелистер. ама имаше тешка повреда 2 години можи и повеќе не играше и затоа денес е така каков што е.

Се зафркаваш, нели?
Најозбилно.:DАко памтам точно на 17-18 години ја зеде наградата во конкуренција со 21годишни,шо не е мала работа,сега ги има 24-25.Јас не сум го гледал порано,ама од шо имам слушано детево можи е најталентиран играч шо поминал низ школата на Пелистер во последните 10-15 години,одма после то тешка повреда имал,и дури сега пред една година почна да тренира со Пелистер.

Не е дека не знае Љамче туку им попушташе :D
Недостасуваа останатите членови на Љамче фанс да му дадат поддршка, иначе ќе растуреше :icon_mrgr:

Идеме...
Само за Љамче пееме ние ооооооооооооооооооооооооооооо
и за љамче сме сите ние
играј Љамче ти за нас
ЉАМЧЕ ФАНС
нанананананаанананана

Не, во младинци беше гол машина, титулс и куп освои таа генерација на Пелистер. ама имаше тешка повреда 2 години можи и повеќе не играше и затоа денес е така каков што е.
Претпоставував дека е ваков од повреда. Подобро 3-4 месеци да не игра и со интензивен тренинг и диета да проба да се врати, вака срамота е.

Недостасуваа останатите членови на Љамче фанс да му дадат поддршка, иначе ќе растуреше :icon_mrgr:

Идеме...
и за љамче сме сите ние
играј Љамче ти за нас
ЉАМЧЕ ФАНС
нанананананаанананана

Хахахахах :D кога видов дека за Љамче се пишува, одма на песнава ми текна :pos:

Идеме...
и за љамче сме сите ние
играј Љамче ти за нас
ЉАМЧЕ ФАНС
нанананананаанананана
Седев одма позади клупата на Вардар еден стар човек го утепа од заебавање. Подајте му ја на Љамче, подајте му ја на Љамче :pos:

Секој ден се поголема е поддршката за Љамче од неговите фанови. Пристигна поддршка од повеќе делови од Скопје, па дури и надвор од Скопје.

Љамче Фанс - Автокоманда:
Цел ден навиваааааааам,
пијам пиво и сум надуваааан,
тоа сум јааас хулигаааан,
и за ЉАМЧЕ навивам
ЉАМЧЕ ФАНС

Љамче Фанс - Аеродром:
Не ми треба мене титулааааа
за Љамче верно јас да навивааааам
и живот јас би дал, само за тебе
за тоа свето име Благојчеееееееее

Llamçe Fans - Cair:
Te duam
pergjithmon
te duam pergjithmon Llamçe Jon
ty te kam
gjithqka n jet
ne zemren time ti ke mbet
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Llamçe

Љамче Фанс - Тетово
Женати ја ебе Љамчевскииииииии, Љамчевскиииииии, Љамчевскииииии

Љамче Фанс - Неготино
Си го сакам Љамчевски оле оле
си го сакам Љамчевски оле оле

Се очекува поддршката и од другите краеви на Македонија во наредните денови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom