Bicycle Карти

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Кај се наоѓаат тие продавници кај што си ги зел ?

мислењето е старо скоро 4 години :D

матица е книжара во центар, а ладоро не постои веќе... Инаку најобичните bicycle можеш да ги земеш и на било која бензиска на макпетрол. А реално највеќе се исплати нарачка од интернет, така можеш и од поинтересните видови да земеш.

И да, ако имаш можност да бираш меѓу Tally Ho и Bicycle, земи Tally Ho, подобро е чувството со нив...

мислењето е старо скоро 4 години :D

матица е книжара во центар, а ладоро не постои веќе... Инаку најобичните bicycle можеш да ги земеш и на било која бензиска на макпетрол. А реално највеќе се исплати нарачка од интернет, така можеш и од поинтересните видови да земеш.

И да, ако имаш можност да бираш меѓу Tally Ho и Bicycle, земи Tally Ho, подобро е чувството со нив...

Само да прашам од инетернет да нарачам плус колку треба да доплатам и кај да нарачам најлесно ? И дали во сите бензински на макпетрол или ...?

за играње нема никаква разлика, ама за трикови и флуриши има голема

Кој нарачувал досега од интернет.Ај ако може да ми каже некој каде најлесно и најефтино да нарачам. Амазон е ок баш предлагам преку неа. :)

Барем ако може да ми каже некој дали има некоја бензинска на макпетрол во Центар и да најдам таму.Може што побрзо да ми одговорете значи штом има во било која има ли во Центар Макпетрол.Може ќе идам скоро за Скопје. :)

Да ја живнеме темава малце, ве има ли магионичари? :D
Дали некаде во Македонија има Bicycle карти да се купат, затоа што не ми се порачува преку интернет. :)

Другари нарачав од АЕ и стигнаа за точно 1 месец. Супер се картите. Сега малку да понаучам некои трикови ќе треба. Позз. :)

Да ја живнеме темава малце, ве има ли магионичари? :D
Дали некаде во Македонија има Bicycle карти да се купат, затоа што не ми се порачува преку интернет. :)
Ako ti trebaat karti imam Bicycle Second Poker (crven shpil) i WPT (crn i plav shpil). 200 od shpil :D

Ako ti trebaat karti imam Bicycle Second Poker (crven shpil) i WPT (crn i plav shpil). 200 od shpil :D
Извини другар ама веќе ми стигнаа од АЕ уште пред 2-3 недели. Ако ми затреба уште еден шпил ќе ти пишам. ;)

Здраво! Има некој Bicycle шпил карти неотпакуван да ми го продаде? Без разлика каков модел, битно да бидат добри за трикови. Овие картиве што ги купив од АЕ катастрофа се. Хартиени се и не се лизгаат како што треба, дали оти се RIDER BACK може и не се за трикови, не се страндардните. На почетокот бев задоволен, бидејќи учев основни вештини со нив. Кога веќе дојдов до посложените нема шанси да ги научам дури не ги сменам картите.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom