Fantasy Europa League 2015/16

Го нема Сане (n)

А ги има од Шалке некои си Алексеј Гасилин и Серкан Гочер кој вредат по 7.0 и 6.5 , а од дома не ги знаат дека играат фудбал. :pos:

Нојштетер исто 9.0 оценка му ставиле :eek:, а сезонава како стопер игра зашто Хеведес беше повреден.

А очекувам Сане да добива повеќе шанса во ЛЕ.
Добар играч е. Ако биде меѓу играчите од среден ред би бил полн погодок.[DOUBLEPOST=1443471636][/DOUBLEPOST]456.jpg

А очекувам Сане да добива повеќе шанса во ЛЕ.
Добар играч е. Ако биде меѓу играчите од среден ред би бил полн погодок.

Реално ќе почне веке да си стартува и во Бундес. На последните три натпревари постигна три гола.

Што е со Марковиќ суспендиран?
Картон од минатото коло или нешто друго е у питање?
Баниран е уште од пред две сезони кога игравме Лига на Шампиони, четири натпревари.

s2KHAmG.png

Од Дортмунд играчите ќе одмараат изгледа, па мораше да направам промени во тимот и ваљда да го прилагодам на колово. :)

league.jpg

Овој Гајс сега гледам дека е DM, ама до сега на секој меч направил асистенција, па затоа го ставив. Најверојатно изведува прекини, ќе видам може Горецка да влезе на негово место.

:facepalm:
Лулиќ и Ѓорѓевиќ ни у состав, Бадељ, Иличиќ, Шкулетиќ и Кузмановиќ на клупа. :tapp:

Со 4 играчи ќе играм колово. Пола поен нема да освојам. Милинковиќ-Савиќ капитен ќе го стаам. Ти ебам и бивша југославија и све у курац нека иде.

Кажувајте брзо дали ќе игра Стариџ

:facepalm:
Лулиќ и Ѓорѓевиќ ни у состав, Бадељ, Иличиќ, Шкулетиќ и Кузмановиќ на клупа. :tapp:

Со 4 играчи ќе играм колово. Пола поен нема да освојам. Милинковиќ-Савиќ капитен ќе го стаам. Ти ебам и бивша југославија и све у курац нека иде.
Леле арно кажа за Иличич на време, го заборавив хахаха. Мучас грасијас

Море ќе ти ебам балканци шугави. У последни 10 минути скоцкав нов тим.

fantaziuele.jpg

Паника ме фати , сите што сум ги одбрал или повредени или на клупа . :pos:

@Uli Hoeneß , sorry :oops: цел тим ти го ископирав , само замени не знам дали исти имаме .

1.png

Ули, дава ли голови овој Матавж у Аугсбург бе? Добар е или да го мењам следно коло?

На 10 секунди до крај успеав да го сменам тимот. :D Само Дуарте ми остана трета измена место втора, ама ај овие од Краснодар играат со Кабала, така да може и поарно. :D

novo.jpg

Пошто ни еден напаѓач не ми фаќаше око, решив да одам со Хари Кејн. Ваљда ќе почне да дава голови редовно. Исто и Алонсо го ставив на местото на Астори, гледам знае да шибне гол. Овие од Краснодар како ќе ги извадам после колово кој знае. :D Ама ајде со ПАОК играат, а Мамаев и Смолов гледам се редовни кај стрелците и асистентите, па може да се искористат и за наредните 2 кола. Ајде да газиме сега. :cool:[DOUBLEPOST=1443719209][/DOUBLEPOST]
Море ќе ти ебам балканци шугави. У последни 10 минути скоцкав нов тим.

Прегледај го приврзокот 129710
Kaj си тргнал со Ројс и Обамејанг, не ни отпатуваа најјаките играчи на Дортмунд во Грција бе. :pos:

Добри се Краснодар бе, Мамаев многу добро играше против Борусија.[DOUBLEPOST=1443719319][/DOUBLEPOST]
На 10 секунди до крај успеав да го сменам тимот. :D Само Дуарте ми остана трета измена место втора, ама ај овие од Краснодар играат со Кабала, така да може и поарно. :D

Прегледај го приврзокот 129712

Пошто ни еден напаѓач не ми фаќаше око, решив да одам со Хари Кејн. Ваљда ќе почне да дава голови редовно. Исто и Алонсо го ставив на местото на Астори, гледам знае да шибне гол. Овие од Краснодар како ќе ги извадам после колово кој знае. :D Ама ајде со ПАОК играат, а Мамаев и Смолов гледам се редовни кај стрелците и асистентите, па може да се искористат и за наредните 2 кола. Ајде да газиме сега. :cool:[DOUBLEPOST=1443719209][/DOUBLEPOST]
Kaj си тргнал со Ројс и Обамејанг, не ни отпатуваа најјаките играчи на Дортмунд во Грција бе. :pos:
Пер за 5 минути го напраив тимот, боље 2ца да не ми играат него само 4ца ми играат. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom