Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Извини што ќе ти го искритикувам сајтот,али,овај ниту е елитен ниту ништо.Имено,на еден од форумите каде ѓоа,имаше докази дека овај сајт дава награди,го прашав директно администраторот,зошто не му дава на сите членови,кои освоиле поени,туку само на селектирани,еднаш во месецот?И знаеш,што ми одговори?Па сега,сајтот заработува од кликови,и кај има средства да го исплаќа секого.Значи ,реално тие што ги гледаш како докази,и членови кои нешто добиле,најверојатно се фејк,ниту нешто добиле,ниту ќе добијат.Но,ако мислиш дека се лажам,продолжи си,па ако добијаш,во што не верувам,јави.Инаку само како забелешка,oд нивниот фејсбук профил
"Today's restock came to an end
We congratulate everyone who won a prize! Just in a couple of minutes you've ordered hundreds of prizes – great job!
Everyone who was unsuccessful – don't worry, not everything is lost."
Значи тоа е тоа.Можда идниот месец,ќе добијате.Ако не тогаш.до нова година,сигурно.[DOUBLEPOST=1442829542][/DOUBLEPOST]А за адкликекспрес - https://adclickxpressscam.wordpress.com/
Тој restock се случува по еднаш во месецот и трае од прилика 10-15 минути, повикот го објавуваат на фб и на страната, и од секој производ имаш по 1 парче да одбериш, тој шо ќе успејт да зејт-земвит, не знам дали некогаш си ја користел Локерз, па ова е исто како Локерз, бај д веј вреди да се проба, доколку сакаш да помогниш регистрирај се и биди ми реферал, аку не не оставај коментари од таков тип. Фала

Всушност и подобро е да остава коментари од таков тип, за и другите да ги видат двете страни и да си одлучат сами. И мене многу пати ми враќаат слично, тоа не мора да значи дека е вистина нивното мислење, но подобро е за другите, да си одлучат сами.

Инаку мене ова ми изгледа како селектирано да исплаќаат, пробај ти како е и ако добиеш нешто кажи. По можност со доказ, иако дечкиве тука не сакаат да пушташ докази (затоа престанав јас да пуштам), мене ме интересира да видам.
Ако ја знае некој Poker Automatics или така нешто. Изгледа како супер страна ама исплаќаат селектирано и уште по година или две, уште се тука.

Види пријателе,на драго срце би ти се регистрирал на валиден сајт,значи,на сајт кај кој што се знае кој е администратор,каде се наоѓа,и слично.Значи,пред да се зачлениш,прво малку разгледај.
http://www.scamner.com/check/gokano.com
Види ги фактите за овај сајт и потоа промовирај.На крајот на краиштата,не е голем проблем што некој ќе те зафркни,или ќе изгубиш време.Проблемот е што ќе зафркниш и многу други луѓе.

Извини што ќе ти го искритикувам сајтот,али,овај ниту е елитен ниту ништо.Имено,на еден од форумите каде ѓоа,имаше докази дека овај сајт дава награди,го прашав директно администраторот,зошто не му дава на сите членови,кои освоиле поени,туку само на селектирани,еднаш во месецот?И знаеш,што ми одговори?Па сега,сајтот заработува од кликови,и кај има средства да го исплаќа секого.Значи ,реално тие што ги гледаш како докази,и членови кои нешто добиле,најверојатно се фејк,ниту нешто добиле,ниту ќе добијат.Но,ако мислиш дека се лажам,продолжи си,па ако добијаш,во што не верувам,јави.Инаку само како забелешка,oд нивниот фејсбук профил
"Today's restock came to an end
We congratulate everyone who won a prize! Just in a couple of minutes you've ordered hundreds of prizes – great job!
Everyone who was unsuccessful – don't worry, not everything is lost."
Значи тоа е тоа.Можда идниот месец,ќе добијате.Ако не тогаш.до нова година,сигурно.[DOUBLEPOST=1442829542][/DOUBLEPOST]А за адкликекспрес - https://adclickxpressscam.wordpress.com/

untitled1.JPG
повели и погледни дека не сум само јас што работам :)

Види пријателе,на драго срце би ти се регистрирал на валиден сајт,значи,на сајт кај кој што се знае кој е администратор,каде се наоѓа,и слично.Значи,пред да се зачлениш,прво малку разгледај.
http://www.scamner.com/check/gokano.com
Види ги фактите за овај сајт и потоа промовирај.На крајот на краиштата,не е голем проблем што некој ќе те зафркни,или ќе изгубиш време.Проблемот е што ќе зафркниш и многу други луѓе.

http://netbusinessrating.com/img/uploaded/proofs/original/35352_gokano_150809044358.jpg

http://netbusinessrating.com/img/uploaded/proofs/original/35352_gokano_150801035042.jpg

http://netbusinessrating.com/img/uploaded/proofs/original/35352_gokano_150801034959.jpg

Нема подобро заработување од https://www.fiverr.com/ во реално време се гледа и реални се заработките, останатите не се реални....

Искрено, секој може да вади барем минимална македонска плата со 2-3 сати работа во денот. Само треба компјутерско познавање, желба и истражување.

Има толку методи и начини што жално е кога гледам дека сите напнале на кликање.

До пред некое време и јас мислев дека со кликање и купување пакети кај кликачките сајтови може да се стаса до некоја добра месечна сума од revenue sharing. Арно ама, не оди баш така како што се посакува или пак опишува по пропагандните клипови и текстови. Ако целата стратегија треба да биде базирана на голема инвестиција од стотина илјади $, тогаш кому е воопшто потребно да се глупира со кликање и купување пакети кои за 2 или 4 месеци ќе му донесат профит од 10 или 20%? Значи, нема резон да се губи време со тоа, големо извинување до сите мои реферали кои влегле во овој бизнис арно ама јас го напуштам овој начин на заработка и преминувам на друг кој носи повеќе пари. Погледнете го мојот потпис, размислете добро и ако ви одговара понете. Јас веќе почнав и имам повеќе од одлични резултати. Со инвестирани 50$, за месец дена имав назад 77$, без кликање секојдневно или било каква обврска да влегувам на сајтот во 24 саати. Влегувам само кога ќе ми текне, чисто од пуста нестрпливост за да видам уште колку дена ми остануваат од инвестицијата и како си растат парите. Сега веќе имам инвестициски влог кој го зголемив со преместување на пари од кликачките сајтови и очекувам да имам одлична заработка за околу еден месец. А за почеток воопшто и не е висок минимумот за инвестирање, изнасува само 25$ кои може да се уплатат преку SOLID TRUST PAY,
PAYEER,
PERFECT MONEY и други процесори за наплата.

Хахаха па вакви се и страните кои јас ги користам, повеќето барем. Само на некои треба по 10 реклами на ден да кликаш, шо јас мислам дека не е ништо лошо по 10 реклами на ден и секој може толку. Имам и јас две кај што не треба воопшто кликање.

Извини вака, знам дека таа Carbon7 исплаќа. Еден од "менторите" мои веќе изваде од таму профит, но сепак страната не е баш сигурна. И мене лично не ми е во листата на сигурни.
Тоа не значи дека не е сигурна,само јас лично не и верувам, па кој сака да проба слободно нека оди на страната, како што реков: еден што го познавам веќе изваде профит од неа.

Хахаха па вакви се и страните кои јас ги користам, повеќето барем. Само на некои треба по 10 реклами на ден да кликаш, шо јас мислам дека не е ништо лошо по 10 реклами на ден и секој може толку. Имам и јас две кај што не треба воопшто кликање.

Извини вака, знам дека таа Carbon7 исплаќа. Еден од "менторите" мои веќе изваде од таму профит, но сепак страната не е баш сигурна. И мене лично не ми е во листата на сигурни.
Тоа не значи дека не е сигурна,само јас лично не и верувам, па кој сака да проба слободно нека оди на страната, како што реков: еден што го познавам веќе изваде профит од неа.
Јас веќе извадив и пак очекувам да изавадам. Сигурна е максимално, можеби и најсигурна од сите слични. Има одлична заштита, има одлична поддршка, експедитивно функционира, проверена е во регистарот на компании на Велика Британија, преку мој човек во Лондон проверена е и адресата и фирмата си постои и таму е каде што е наведено во регистрацијата. Мислиш дека би улетал без врска со поголеми пари во нешто кое не ми е сигурно???
Иначе 5 или 10 минути во денот генерално не значат ништо. Психички, обврската малтретира. Ако сако кликаш без купен пакет тогаш брада не до папок туку до мадиња ќе ти стаса додека направиш некоја пара. А и ако купиш пакети, заработката е речиси мизерна во однос на ова што јас сега го користам. 10 или 20% на 2 или 4 месеци, па ти види. Не се мери со 54% за 30 календарски дена па не знам што да е, башка, не мораш да го мислиш дека мораш секој ден да му кликаш и посетуваш сајтови за кои посети газдата на сајтот на адвертизерите им наплаќа дебело, ги врти твоите пари инвестирани во пакети и по 2 или 4 месеци ќе ти даде некој профит кој не е ни вреден да се спомне ако не си инвестирал 100тина илјади $. И што е најлошо, ако заборавиш или не можеш да искликаш за актуелниот ден, во загуба си зашто за тој ден нема да добиеш revenue sharing, па ти види. Колку повеќе си купил пакети - толку повеќе си загуба. Загуба си и ако не купиш пакети зашто со 0,001, 0,05 и 0,01$ по клик никогаш нема да заработиш опиплива пара која нешто вреди, а времето си го губиш, колку и да е малку. Со кликање мораш секој ден по 5-10 минути да најдеш време. Со ова ти требаат 5 минути во месец дена колку да ја направиш трансакцијата и немаш кон сајтот повеќе никакви други обврски освен на истекот да си ги земеш парите и ако инвестираш повторно, да си префрлиш пари за нова инвестиција, евентуално во меѓувреме да отвориш уште една, две или повеќе инвестиции ако имаш финансиска можност.

Јас веќе извадив и пак очекувам да изавадам. Сигурна е максимално, можеби и најсигурна од сите слични. Има одлична заштита, има одлична поддршка, експедитивно функционира, проверена е во регистарот на компании на Велика Британија, преку мој човек во Лондон проверена е и адресата и фирмата си постои и таму е каде што е наведено во регистрацијата. Мислиш дека би улетал без врска со поголеми пари во нешто кое не ми е сигурно???
Иначе 5 или 10 минути во денот генерално не значат ништо. Психички, обврската малтретира. Ако сако кликаш без купен пакет тогаш брада не до папок туку до мадиња ќе ти стаса додека направиш некоја пара. А и ако купиш пакети, заработката е речиси мизерна во однос на ова што јас сега го користам. 10 или 20% на 2 или 4 месеци, па ти види. Не се мери со 54% за 30 календарски дена па не знам што да е, башка, не мораш да го мислиш дека мораш секој ден да му кликаш и посетуваш сајтови за кои посети газдата на сајтот на адвертизерите им наплаќа дебело, ги врти твоите пари инвестирани во пакети и по 2 или 4 месеци ќе ти даде некој профит кој не е ни вреден да се спомне ако не си инвестирал 100тина илјади $. И што е најлошо, ако заборавиш или не можеш да искликаш за актуелниот ден, во загуба си зашто за тој ден нема да добиеш revenue sharing, па ти види. Колку повеќе си купил пакети - толку повеќе си загуба. Загуба си и ако не купиш пакети зашто со 0,001, 0,05 и 0,01$ по клик никогаш нема да заработиш опиплива пара која нешто вреди, а времето си го губиш, колку и да е малку. Со кликање мораш секој ден по 5-10 минути да најдеш време. Со ова ти требаат 5 минути во месец дена колку да ја направиш трансакцијата и немаш кон сајтот повеќе никакви други обврски освен на истекот да си ги земеш парите и ако инвестираш повторно, да си префрлиш пари за нова инвестиција, евентуално во меѓувреме да отвориш уште една, две или повеќе инвестиции ако имаш финансиска можност.
а ние будали се мачиме работиме секој ден, а можело еднаш месечно да седниш на компјутер и да бидиш богаташ :oops:

а ние будали се мачиме работиме секој ден, а можело еднаш месечно да седниш на компјутер и да бидиш богаташ :oops:
Кој за што е предодреден :pos:
И јас се малтретирав со кликање до пред два месеца, не бев воопшто поарен во тој поглед. Ама не и задоволен од заработката и динамиката со која ја реализирам. Ништо лично, ама размисли малку подетално, ќе видиш дека сум во право. :);)

Кој за што е предодреден :pos:
И јас се малтретирав со кликање до пред два месеца, не бев воопшто поарен во тој поглед. Ама не и задоволен од заработката и динамиката со која ја реализирам. Ништо лично, ама размисли малку подетално, ќе видиш дека сум во право. :);)
значи земам кредит 5000 евра ги инвестирам во страната и си уживам, ќе гледам како парите на сметката се зголемуват со само 2-3 клика месечно?

Ти би направил исто како што прави мојот другар во Лондон :) ))) Тој истото тоа го прави, зема кредити и ги инвестира или доинвестира веќе истечени инвестиции. До сега за 4-5 месеци по разни сајтови на тој начин заработи преку 40 000 фунти!
Јас сепак не би земал кредит, ама реално последната инвестиција ми е малку „помрсна“ и веројатно наредната ќе биде уште помрсна. додека не стасам до зацртаната цел според стратегијата која сум си ја одредил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom