Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Издржи,издржи ќе бидит ако не сега ко ќе дојде Сдсм тогаш сигурно[emoji56]
Не ми требет плажите, непотребни се таму, само ме интересира дали планираат да ги прават или се предомислија.

Знајт некој од овие колку се 3 (ТРИ) метри???

Првиот кружен тек на ракрсницата кај Охридска Банка ќе биде со дијаметар од 24 метри, а помалиот на почетокот на ул „7 ми ноември“ ќе биде со дијаметар од 3 метри,

http://tvm.mk/vesti/ohrid/21620-otp...vi-kruzhni-tekovi-na-bul-turistichka-vo-ohrid

Ќе имат комедии...

Знајт некој од овие колку се 3 (ТРИ) метри???

Првиот кружен тек на ракрсницата кај Охридска Банка ќе биде со дијаметар од 24 метри, а помалиот на почетокот на ул „7 ми ноември“ ќе биде со дијаметар од 3 метри,
http://tvm.mk/vesti/ohrid/21620-otp...vi-kruzhni-tekovi-na-bul-turistichka-vo-ohrid

Ќе имат комедии...

Ак мислет на осмица, помало кружно на 7ми Ноември и Просветители и поголем кружен Туристичка и Просветители. Нешто слично на ова.

3Gduepif0T1UGY8H4xMDoxOjBrO-I4W8.jpeg

Ак мислет на осмица, помало кружно на 7ми Ноември и Просветители и поголем кружен Туристичка и Просветители. Нешто слично на ова.

3Gduepif0T1UGY8H4xMDoxOjBrO-I4W8.jpeg

Имат вакви во Струмица и Гостивар, добра гимнастика се.Димензииве не знам како ќе ги вртет камиони и автобуси, + проблем нашиов талент за возење во кружен.Посебно на оние на Туристичка :нинџ:

Вртење тешко, геометриска гимнастика ќе се прајт. Ќе барет тангенти и слично шофериве.

Кружен ќе се градит кај банкана?

Да.Еден и уште еден кај Јарец кај шо беше з‘ш не знает како ќе ги споет 7-ми Ноември и Мак. Просветители :icon_lol:

Во другите вести, купуваме чоколадо, а немаме за леб.
Не можеле да напрает паркинзи и дупкине да ги закрпат зш Петрески многу ја заглавил општината, ама за коли се имат.
Општина Охрид ќе купува нови автомобили

Да.Еден и уште еден кај Јарец кај шо беше з‘ш не знает како ќе ги споет 7-ми Ноември и Мак. Просветители :icon_lol:

Не можеле да напрает паркинзи и дупкине да ги закрпат зш Петрески многу ја заглавил општината, ама за коли се имат.
Се зафркаваш? :D

ако има толку многу дупки по улиците, подобро џипови нека купат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom