Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2015
Мислења
24
Поени од реакции
43
Imase postirano nekoj deka od 25 Avgust prodolzuva so rab (veke raboti ako e tocno)
RABOTAT I TOA DOBRO EVE DENES MI IZLEZE DEKA DRZAVJANSTVOTO MI E PRATENO VO KONZULATOT VO SKOPJE A VO PTOTOKOLI USTE NE E IZLEZENO
Преписката № 1XX6/2014.
Молбата Ви е уважена.
Вашата преписка е вклјучена в Указ 130 от 2015 година.
Удостоверението е изпратено в консулството.
За да го получите трјабва да се јавите лично.[DOUBLEPOST=1440677800][/DOUBLEPOST]
so ogled deka intervju vo sofija zakazuvaat za posle tri meseci,a vo ambasada ili konzulaat intervju pravat odma pri samo podnesuvanje na dokumentite,ako nekoj znae neka kaze kade e podobro da se odi?
JAS IDEV PREKU KONZULAT SKOPJE I ZA 16 MESECI ZEMAV DRZAVJANSTVO BEZ NIKAKOV POSREDNIK OSVEN GOSPOGATA ASJA PORTARSKA KOJA E OVLASTENA OD KONZULATOT MI GI PRAVESE PREVODITE
Преписката № 1XX6/2014.
Молбата Ви е уважена.
За да го получите трјабва да се јавите лично

Последно уредено:
Член од
8 јануари 2015
Мислења
94
Поени од реакции
48
ajde decki pofaletese 2014 koj so napravil kaj mene nema nisto promena na statusot 84** 2014 so dukument dostavivte i do koj broj se stignati pozz :D

Член од
18 јули 2015
Мислења
5
Поени од реакции
9
ajde decki pofaletese 2014 koj so napravil kaj mene nema nisto promena na statusot 84** 2014 so dukument dostavivte i do koj broj se stignati pozz :D
Веќе некое време си стои ист статус до 4999/2014, дали се почнати од 5000 да ги прегледуваат незнам, има некој таква информација? јас сум 71**/2014

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
RABOTAT I TOA DOBRO EVE DENES MI IZLEZE DEKA DRZAVJANSTVOTO MI E PRATENO VO KONZULATOT VO SKOPJE A VO PTOTOKOLI USTE NE E IZLEZENO
Преписката № 1XX6/2014.
Молбата Ви е уважена.
За да го получите трјабва да се јавите лично.[DOUBLEPOST=1440677800][/DOUBLEPOST]
JAS IDEV PREKU KONZULAT SKOPJE I ZA 16 MESECI ZEMAV DRZAVJANSTVO BEZ NIKAKOV POSREDNIK OSVEN GOSPOGATA ASJA PORTARSKA KOJA E OVLASTENA OD KONZULATOT MI GI PRAVESE PREVODITE
Преписката № 1XX6/2014.
Молбата Ви е уважена.

gogotaci so sreca ti si srecen covek ...Koga gi doadja diplomatska posta zapoznaen si ??
Kolku vreme projde otkoga ti dodelija brojce do dobivanje na drzavljanstvoto ....I kolku vreme go cekase brojceto da ti stigne vo ambasada

Член од
5 јануари 2015
Мислења
773
Поени од реакции
1.643
Aj pa
Преписката № 1XX6/2014.
Молбата Ви е уважена.
Преписката № 1XX6/2014.
Молбата Ви е уважена.
Aj so sreka da se sluzis :bravobe:pa I na nasa glava

Член од
21 ноември 2014
Мислења
238
Поени од реакции
76
Член од
7 јули 2011
Мислења
309
Поени од реакции
57
Zdravo na site. Vaka imam edno prasanje i se nadevam deka tuka je dobijam konkreten odgovor. Soprugata ima dalecna rodnina vo bugarija so koj sto delat zaednicki predci prasanjeto mi e dali na toj osnov mozeme nie da aplicirame za bugarski pasos. Pod nie mislam na mene na soprugata i na nasite deca.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Дај бе цивилизирано малку, ќе ја затворам темата.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Temata ni treba a tie sto sakaat da ja unistat treba da im se zabrani vlez na forumot
Ако ви треба, грижете се за неа.
Со самото тоа што им реплицирате на оние кои што ја уништуваат, придонесувате до истото, односно да ја уништите темата.

Најкратко, ако не се грижите за темата, ќе ја затворам.

Решение: Не реплицирајте, пријавувајте несоодветни мислења.

GoranX

Евреин
Член од
16 септември 2011
Мислења
66
Поени од реакции
9
Zdravo na site. Vaka imam edno prasanje i se nadevam deka tuka je dobijam konkreten odgovor. Soprugata ima dalecna rodnina vo bugarija so koj sto delat zaednicki predci prasanjeto mi e dali na toj osnov mozeme nie da aplicirame za bugarski pasos. Pod nie mislam na mene na soprugata i na nasite deca.
Za soprugata mozi da aplicirate. Ako go pustat novior zakon so prv ili vtor bratuced pa posle da aplicirate i za decata

Член од
12 декември 2014
Мислења
36
Поени од реакции
23
zdravo na site deneska bev da zakazam interviju mi zakazaa za 7 dekemvri oti se e polno i pocnuvaat guzvite a zemav proishod vrz osnova na cicko mi (na tatko mi brat ) pozz i so srekja na site

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom