Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
4 јуни 2015
Мислења
239
Поени од реакции
221
Пред околу една година на Angels-FM стално даваа една песна незнам како се вика.... Песната не е на англиски на некој друг јазик е и машко пее, рефренот е нешто како јаја кела о дале или сл..

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Една песна вчера слушав на радио ја пуштаа цел божји ден арно ама нз кое радио беше на транзистор пееше, а и не ми текна да видам.
Мислам песната ја пееше влатко стефановски, барем така ми личеше...
ептен онака јака песничка... нешто љубов, данок на додадена вредност имаше у песната...
може и да е бил влатко, некој да не ја знае песнава?

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
Една песна вчера слушав на радио ја пуштаа цел божји ден арно ама нз кое радио беше на транзистор пееше, а и не ми текна да видам.
Мислам песната ја пееше влатко стефановски, барем така ми личеше...
ептен онака јака песничка... нешто љубов, данок на додадена вредност имаше у песната...
може и да е бил влатко, некој да не ја знае песнава?
фолтин - слободната љубов

Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
Барам една песна од серијата "Graceland" 3-та сезона -2-ра епизода .Побарав сегде ама погрешна песна е ставена на страниците.
Песната иде вака Ella Ella es una chica peligrosa и е рап песна .

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Барам една песна од серијата "Graceland" 3-та сезона -2-ра епизода .Побарав сегде ама погрешна песна е ставена на страниците.
https://youtu.be/eIa-o0sV3uU

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
кога почнува таа песна во епизодата? на колку минути?

Т

Триптико

Гостин
Која е песнава што се врти на City radio, никако да ја начекам цела. Шпанска, брза...баш убава и лесна за уво. Порано на саат одеше, сега на неколку... Да слушнам еден збор, ќе ја најдам. Вака...помагајте :)

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100

Kajgana Shop

На врв Bottom