Komentarov ti e na mesto. Samo me interesira, ova od tvojot zivot go spodeli ili onaka ti tekna?Девица до првата брачна ноќ посакува само машко кое е несигурно во своите квалитети во креветот, па се плаши од компарација со некој друг.
Чудно е како тоа машките сакаат девојката која ќе ја земат за жена да им бидат први,
а од друга страна ако некое машко е девица до пред свадбата, најверојатно ќе се смета за ретардиран, простак, неспособен, педер...
Двојните стандарди се страшна работа. Сексуалната монотонија е отров за бракот. Неискуството е искушение кон злото.
Погрешно сме се разбрале брат. Реков дека скоро и да нема машко кое е девица до пред бракот, а истите ние посакуваме (да не речам - очекуваме) девица за жена.Komentarov ti e na mesto. Samo me interesira, ova od tvojot zivot go spodeli ili onaka ti tekna?
Nema vrska nesigurnosta so toa dali e devica ili ne. So ima loso vo toa da si i prv na zena ti, ili spored tebe ona ke e retardirana i prosta. Devica moze da bide od mnogu pricini do prva bracna nok, a siguirno ne e toa deka e prosta, retardirana. Familijata taka ja vospituva, gi slusa prikaznite na drugite pa ja fatilo strav i red drugi pricini. Maskite sakaat devici, zatoa sto, mozebi od prostra pricina ne sakaat devojki koj spiele so poveke maski.
Да бе така си е,не за друго не е европски да кажам ако си сексуален необразовен,а овие будаливе наши дедовци и баби што чекале до прва ноќ незнаеле што пропуштале....(добар одраз на тоа колку ниско се сведоа работите)Сакам да кажам, и мажот и жената потребно е да имаат доволно сексуално искуство за да им стане јасно дека не е сексот тој што ги врзува, туку други работи: интелект, емоции и сл. (секако, квалитетот на сексот не го спорам).
Па не... знаеле они што пропуштаат, затоа договарале средби во блиската плевна на комшијата. Ха! Тебе како да не ти кажале дека сексот за време баба ти и дедо ти бил двојно повеќе практикуван од сега. По ниви, шуми, амбари, плевни, штали, хахаДа бе така си е,не за друго не е европски да кажам ако си сексуален необразовен,а овие будаливе наши дедовци и баби што чекале до прва ноќ незнаеле што пропуштале....(добар одраз на тоа колку ниско се сведоа работите)
Инаку ти само си барај некоја искусна,само немој подоцна да плачеш по медиуми докторите со шприцот ми пренесоа ХИВ...
Старите убаво кажале...многу добро не е на добро...
ВО ред Еленце ако вие жените станете сите поштени до првата брачна ноќ тогаш ние мажитеА на машките нормално мн си им одговара ова, они да се изнае*ат до тогаш, а нас да ни биде прв. И ако машкото било со поише: браос, ѕвер! А женската одма курва а-у... .
Niso, ruka ili ke se zenis porano. A konceptot zver i kurva e aktuelen i ke bide uste mnogu dolgo. Mentalitetot ni e takov, gresno se svakaat nekoj raboti, a dali ke se promeni t.e. iskoreni toa neznam.ВО ред Еленце ако вие жените станете сите поштени до првата брачна ноќ тогаш ние мажите
што ќе е*еме . всушност како ќе се изна*беме.
ДИЛЕМА :jaj:
Да, ако жена ти има 15 годинки, ќе шета и кај комшии и кај останатиот машки род на планетава Земја. Муабети за мали деца -.-Има лошо во тоа да си прв на жена ти: ти си имал секс со повеќе жени, знаеш што-како е, си ја засакал неа и си ја побарал за жена. ТАА појма нема како е сексот со друг, а неистражената територија е најпривлечна за шетање. Па ќе ти шета после низ комшии да види дали на Спасе од другиот влез му е ко твојот и што он тоа прави што ти не можеш. Ме разбираш?
Сакам да кажам, и мажот и жената потребно е да имаат доволно сексуално искуство за да им стане јасно дека не е сексот тој што ги врзува, туку други работи: интелект, емоции и сл. (секако, квалитетот на сексот не го спорам).
А што, тебе ти треба да смениш повеќе партнерки, за да се изна***ш ? Ја бараш совршената со која сексот ќе ти биде страва ? WTF?ВО ред Еленце ако вие жените станете сите поштени до првата брачна ноќ тогаш ние мажите
што ќе е*еме . всушност како ќе се изна*беме.
ДИЛЕМА :jaj:
Со сета почит на вашето мислењеА што, тебе ти треба да смениш повеќе партнерки, за да се изна***ш ? Ја бараш совршената со која сексот ќе ти биде страва ? WTF?
Која е поентата на сексот пред брак со различни девојки ?
Хормони ? Испукување ? Барање на „совршената“ партнерка ? Преку секс ?
I frankly don't get it.
И мора да ја увежбуваш со различни девојки ? Не со една ? Никако ! -.-Со сета почит на вашето мислење
Со оглед на тоа дека јас сексот го сваќам како уметност која ја исполнува душата неможам да си дозволам да
живеам цел живот со некоја која во кревет е невозможна:nesvest:
Да бидам појасен и глумците за да направат добра сцена
ја увежбуваат и по сто пати за да накрајот кулминираат со врвна сцена
Секоја вештина треба да се увежбува пи сексот:pehar: