- Член од
- 8 април 2015
- Мислења
- 19
- Поени од реакции
- 1
Dali nekoj ima koristeno od ovie kreatini stimulansi : muscule prime , horse power , big bang ili razor 8 koj e podobar imaat li negativni strani sto e podobro da se koristi od ovie
Jas go imam koristeno i ne e los a i cenata mu e prifatliva [DOUBLEPOST=1439859159][/DOUBLEPOST]Jack 3d stara verzija kade mozam da go najdamhttp://www.pbc.mk/proizvodi/cisti-proteini/proteini-dejstvo/muscletech-phase-8-detail
искуство некој со овој протеин,дали е добар?
Незнам како ќе ме разбереш,ама скоро сите суплементи ти се булшит,и се перење пари,едино нешто кое што е корисно е,протеин,глутамин,креатин се друго е измислица за перење пари.Од лично искуство ти кажувам ѓабе че го земаш нема никакви ефекти ако немаш диета,и ако не правиш кардио,едино нешто кое што ќе ти помогне да ослабеш е кленбутерол,да стероид и и нема никакви штетни ефекти(исто од лично искуство ти кажувам).Земи малце прочитај по бодибилдинг форуми за кленбутерол купи го околу 800-100 денари(100 капсули) прави кардио 3 пати неделно,оди во теретана,не јади многу јаглехидрати(50-90g) за 1 месец ќе имаш и повеќе од добри резултати.Сакам да скинам доста масти кои со диети и вежбање никако не можев да ги елиминирам. Ми кажаа дека со ел карнитинот имало доста ефект и тоа без многу труд. Совет и мислења? Пробал некој? Како делува врз организмот?
За ова те излажале, без многу труд ниту со ефедрин нема да ослабиш толку лесно, а камоли со л-карнитин.Сакам да скинам доста масти кои со диети и вежбање никако не можев да ги елиминирам. Ми кажаа дека со ел карнитинот имало доста ефект и тоа без многу труд. Совет и мислења? Пробал некој? Како делува врз организмот?
Другар, јас не сум доктор, но некогаш и јас се справував со килограмите/дебелината и се распрашував и по тренери и по доктори кој е најбрзиот и најздравиот начин за слабеење, што значи дека не глумам доктор, туку кажувам што ми кажале доктори и тренери. Тогаш се распрашав и за Ел Карнитинот, и за Кирколина, апчињата кои го намалуваат апетитот и слабеат (не ми текнува на името, но мислам дека нешто на С беа)......, одговорот беше дека можат да дадат ефект, не преголем, но исто така ако не се користат правилно (читај усогласено со одредена исхрана и вежбање) можат да предизвикаат несакани ефекти, што се однесува до здравјето.Сунџеров и доктор да ти бил... Браос...