Абе шо да ти расправам, една јачина у тебе собрана, К*р се тресе у ладна вода.Ja habib elbi les ma tefhems kelimati,lew enti mejnun hatha muskiletek,samo malce da te ubeduvam vo toa sto ti go pisuvam,ama koga ste tapa ne vi e kriv nikoj,jas tebe ne te znam ama spored toa sto go pisuvas te znam poveke od toa sto ti mislis,najdi nekoj preveduvac da prevede pa da razberes
@JETKUNDO нели гледаш дека се племе? Што очекуваш од племе? Нема разбирање, стока не е учи со збор! Сеа ќе излези Киселиот, Госпоѓата за човекови права и ред други смрдежи што му е побитно туѓото од нашето и ќе кажат дека Македонската полиција го малтретира племето и дека ќе треба да одговараат за тоа! Море МАМЕТО на двајцата и околните слични смрдежи!АБЕ ОВА НОВИНАРИВЕ СЕ НАЈГОЛЕМИТЕ ГОМНА ШТО ПОСТОЈАТ БЕ ЕЈ,СЕ ДЕРЕ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КО ДА ГИ УБИВААТ СЕ ИМ ЕБАМ У ПИЧКА ПЛЕМЕ НЕ РАЗБРАНО И СЕГА ЗАШТО ГИ ТЕПААТ...АМА НАМЕРНО ПРАВАТ СЕ Е ТОА СО ЦЕЛ
па еве случни ја оваа на а1онмк,у гз да и го начукам и да квичи така...едно 200 души избегаа вака,па сега иди бркај ги по градот...сеа ќе бидат агресивни кон сите пошто знаат дека ќе ги бркаат...може и локалното население да ги нападне пошто овие 2-3 дена ги немаше во градот и куртулија од нив,и оп им се појавуваат пак у град...@JETKUNDO нели гледаш дека се племе? Што очекуваш од племе? Нема разбирање, стока не е учи со збор! Сеа ќе излези Киселиот, Госпоѓата за човекови права и ред други смрдежи што му е побитно туѓото од нашето и ќе кажат дека Македонската полиција го малтретира племето и дека ќе треба да одговараат за тоа! Море МАМЕТО на двајцата и околните слични смрдежи!
ако дадат налог од штаб ќе прават протест,па така ќе има место и за обичниот народ(кој не е во партија),ако не ќе бидете 20-30 души и ќе ви се смеат сите.што мислете како предлог да се организира мирен протест пред европските амбасади за да превземат чекор како би се стабилизирала до некаде состојбата?
http://www.demotix.com/photo/5290459/barbed-wire-wall-bulgarian-border-turkeyНе стварно, мислат дека онаа жица ќе ги задржи сите емигранти што се таму...? Абе земи од тоа буџетот пари, нека скратат од некој споменик, стави неколку километри жици па нека се буткаат колку што сакаат.
Излезе ова од контрола, овие мигрантиве без мозок можат да ги нападнат и жителите на Гевгелија, кој кур ќе ги брани таму?
Еј се накурчив пичка му матер
Додека се направи тоа, ќе влезат 8493497387487387 племенски изроди.
Додека се направи тоа, ќе влезат 8493497387487387 племенски изроди.
Баш на тоа мислев, сега на видеото погоре видов со една жица само се забарикадирани... незнам кој очекува таа жица да ги задржи сите таму, стварно незнам...
мора да се дејствува на секаков можен начин кој може да биде корисен во овој момент па и притисок пред амбасадите...ако дадат налог од штаб ќе прават протест,па така ќе има место и за обичниот народ(кој не е во партија),ако не ќе бидете 20-30 души и ќе ви се смеат сите.