Кајгана MTB/Cross Country клуб

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
утре кој има желба се чекаме 7.00 ч. пред универзална сала а после тоа тргаме средно > врв па се движиме офроуд по една јако добра стаза :)

20150801_104610_Pano.jpg поздрав до @Ficiani @Tegla и другарчето на фиц ... а оние кои не дојдоа, да ви е мака што не дојдовте јако добра вожња а и времето беше топ за возење :)

Прекраснотии беше. :)

Се крчка видео :) ни треба материјал though, следен пат кој сака нека дојде, за поише души да содржи видеово. Јас имам 300 тракатанци и додатоци за GoPro-то, ќе напраиме јако клипче со многу кадри. За сега е готово само интрото.

bZNVXdV.jpg

Ako moze da mi dadete predlog za dobar tocak do 25.000 i dali ovoj e dobar ? http://www.bikemarket.mk/index.php?route=product/product&path=66&product_id=547
роуд хибрид или класика мтб на старо на ново ? овој скотов нема дискови ( има в брејк кочници ) 26 инчни гуми опремата горе доле стандард, а скот како бренд се добри. Се зависи од твоите потреби каде планираш да возиш :)

Brat ja vozam road povise nego mointain, ali planiram i mountain zatoa sakam da go zeam scott-ov , znaci za taa cena dobar e ?

Brat ja vozam road povise nego mointain, ali planiram i mountain zatoa sakam da go zeam scott-ov , znaci za taa cena dobar e ?
Абе глеј, највише зависи од тоа на каков терен ќе го возиш. Има доста видови на mountain предели (xc, all mountain, downhill, лабав cross country)... Исто така моја препорака е да најдеш некој на старо (ама доста зачуван/малку возен), зашо за тие пари може да земеш многу боље делови (секако, за на старо зборам).
Ама ако си стриктно против купување ствари на старо генерално, за тие пари горе-доле на ново таков точак се зима.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom