Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
Се друго е океј, вади емпатија кај гледачите добро изработен филм, ама за Ентворд незнам колку ниски очекувања си имал, од оваа понизок левел е The Rock & Friends
Па веројатно тоа ќе да е

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се друго е океј, вади емпатија кај гледачите добро изработен филм, ама за Ентворд незнам колку ниски очекувања си имал, од оваа понизок левел е The Rock & Friends
џабе е да се навлегува у ликовите, како и да се напишани немаат рбет да глумат овие, дечките и статисти да се ќе стрчат.Па веројатно тоа ќе да е, сум имал доста ниски очекувања со тоа што прв пат ги гледам на филм (а мислам дека и ова ним им е прва филмска улога, па како за прва не е лошо, го земав и тоа в предвид). Малку имаше фрки со ликовите, Нинџа ојде од неутрал у бед гај, па у гуд гај хироу за релативно кратко време, некако немаше консистенција во однос на тоа како го напишале карактерот, а на Хју карактерот беше чуден, онака непотребно злобен. Разбирам дека беше бед гај во филмов, ама некако ми излезе традиционалноно evil for the sake of evil. Другите проблеми со филмов ми беа поминорни, а се на куп не ми пречеше да ми остане филмов како еден од најдобрите што сум ги гледал сега во 2015та. Му се спремам следно на Ex Machina
.
ex machina - thought provoking е, јако напишана скрипта, јака глума
мал(евтин) сет - нема широк кадар, повеќе е психолошки трилер
Seven PsychopathsПрепорачајте некоја интересна комедија, крими-трилер филмови али да не бидат они must see, пошто скоро се' ми е гледано од страна на крими-трилер.
комедијаПрепорачајте некоја интересна комедија, крими-трилер филмови али да не бидат они must see, пошто скоро се' ми е гледано од страна на крими-трилер.
Ама не е, за многумина гледачи кои не спаѓаат во групата на луѓе чии единствени очекувања им се да се релаксираат со CGI ефекти исполнети со повеќечасовно мелење и дробење) - ќе биде тотално разочарување.
Не ни малку плиток туку супер осмислен и перфектно релизиран, да се разбереме ова е reboot на Мад Макс од 70тите, филм кој ги промени стандардите за како еден акционен филм треба да изгледа во тоа време а ако ти си очекувал длабока приказна од типот на The Godfather со долги дијалози во ваков филм тогаш тоа друга приказнаТоа што најавил дека ќе биде плиток и без поента уште пред да излезе, не го прави добар филм, туку свесно - глуп. Патем, требале и на постерот да стават дисклејмер дека филмот е само showreel за визуелни ефекти и дека не треба да се обидеш да го разбереш. Ќе поминевме полесно така. Се радувам што барем некој уживал во срањево, јас не можев.
Истата Австралиска продукција од пред 30 години е,истиот режисер е.Не е толку америчко ко шо мислите.Оригиналниот Mad Max е сто пати подобар филм од ова америчкото срање. Американските студија веќе немаат нови идеи и земаат се странско и го преработуваат и прилагодуваат за американската зомбирана популација. reboot, remake...
.
Кенеди Милер е Австралиска продукциска куќа, не пиши вака напамет за некои работи.Оригиналниот Mad Max е сто пати подобар филм од ова америчкото срање. Американските студија веќе немаат нови идеи и земаат се странско и го преработуваат и прилагодуваат за американската зомбирана популација. reboot, remake...
ништо оригинално и квалитетно нема излезено од холивуд веќе цела деценија.