Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Да имавме друг старт на сезона и не толку мижава игра, ќе се бунев за трансферов на лиглево. Ама колку очајно играме било какво засилување е добро. Башка и не е скап. Ама пак ќе фали играч од среден ред и Стоунс.

Добра работа е што се соиграчи од репрезентација со Фабрегас, па може да има сингергија. :)

Отпадокот Фабрегас исто, непотребно го купивме. Деко исто така пред 5 години, класичен отпадок. Макелеле отпадокот од Реал, го истроши Реал и ни го подвали нас.
Па деко освен на почетокот од сезоната па и не беше нешто добар играч

луѓе олабајте тро, Педро не чинел...
Па самиот факт шо играл толку време во Барселона, и освоил се шо можи да се освои и на клубско и на репрезентативно ниво ти кажва за каков играч се работи, има осет за гол поготово на битни натпревари, не заебавајте за тие пари Педро е премија, само останва да видиме како ке се вклопи во Англија

Pasalic so izramnuvacki gol za Monako [emoji4] deteto dobro se razviva go sledev I vo Elce duri igrase na pozajmica, ke bidi nesto od nego[DOUBLEPOST=1440025125][/DOUBLEPOST]Betfair
#CFC have sprung into action in the transfer market, Pogba's now 6/4 from 7/1 to sign!

Последно уредено:
А да не фрламе пари на Стоунс,да го играме Бане централен а Азпи и Баба бекови?
Ми звучи како интересна опција..

А да не фрламе пари на Стоунс,да го играме Бане централен а Азпи и Баба бекови?
Ми звучи како интересна опција..
бане е суспендиран ја плескал ева :D

CM2f_6OVAAAc8bN.jpg

Се надевам дека ќе ми ги исполни очекувањата.

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T
Глеј го вака. 21 милион за крило со неговото искуство и број на освоени трофеи е ништо. Единствен играч во ПЛ со повеќе трофеи од него е Швајни. Секако е подобар/поефикасен од моменталните опции кои ги имаме за десно (Вилиан/Квадрадо/Мозес/Траоре). Има опасен осет за гол и цела кариера игра во Барса, најдобриот клуб во последниве 7-8 години. Знае да се покаже на битни натпревари, колку решавачки голови има дадено во финалиња само. Се надевам дека ќе се вклопи одма и ќе биде стандарден десно, со Хазард по крилата ќе прават многу проблеми. Директен е и брз, знае да влезе во шанса, со Фабрегас ако кликнат, ќе се истури од голови давање. Дури и да не се наметне до толку во стартни 11, тогаш е одличен џокер од клупа.

Супер засилување.

Сега нека бараат средњак и да завршиме со приказната. Шпекулации има за Мартиел од Монако, ќе видиме на крај што ќе излезе.

Лани ја завршија работата со трансферите навреме, годинава ептен каснат. Се надевам дека ќе извлечат поука за во иднина.

Последно уредено:
Супер засилување.

Сега нека бараат средњак и да завршиме со приказната. Шпекулации има за Мартиел од Монако, ќе видиме на крај што ќе излезе.

Лани ја завршија работата сп трансферите навреме, годинава ептен каснат. Се надевам дека ќе извлечат поука за во иднина.
Има и за еден друг шпекулации, ама мислам дека не вреди да се спомнуваат :D

CM2ha4HWcAAKbTD.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom