Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.621
Поени од реакции
1.169
Ако Ели и Ромањоли се покажат како полн погодок капа доле за Миха бидејќи двајцата се донесени по негова иницијатива. Имаше неколку добри потези во меркатово кои се негова заслуга најпрво им даде до знаење на коркачите дека не ги планира за озбилно еве и со закардо иста е ситуацијата ама човекот нема образ,продолжувањето на договорот на де јонг,одбивањето на боатенг итн. Уште да се покаже на тактички план пошо има некој напредок во однос на уиграноста,спремноста и кохезијата во тимот.
За преостанатиот дел од меркатото мислам дека е неопходно она што го бараат светска класа играч од средина нешо као Ковачич али ете ни го лапнаа. Одбраната може да се комплетира наредна сезона пошо Алекс,Закардо,Мексес остануваат без договор,Палета ќе биде шитнат така да ќе се отвори доста простор за маневар ете Абденнур ќе ни биле достапен. Тим не се гради во една сезона,мислам дека сезонава доволно е да избориме 3то место па наредната да се комплетираме.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Де Шиљо вчера изигра маестрално, не смее Абот да игра десен бек веќе , детево е родено за таа позиција го сакатат на лев бек, исто приметив кај него, дека е доста по цврст в дуели. Ако продолжи да игра вака ќе го имаме најдобриот десен бек во свет.
Бертолачи беше перфектен исто, ни фалеше овој калибар на везњак шо може да повлече башка има 24 години и има време за да се надгради
Ромањоли ме изненади која сигурност ја има , и има нешто у човечево лидерско незнам многу смирено игра. Вчера имаше 10 исфрлени топки од шеснаесетник.
Ели гледам според Milannews има највисока оцена на натпреварот.
Адриано и Бака делуваат поврзано се разбираат и тоа ме радува.
Антонели си гази момакот
Де Јонг истрча 70 километри да му ебам коњот
Лопез заспа на голот кур го боли:icon_lol:
Бонавентура изиграваше нешто Роналдињо незнам кој кур, али најслаб беше според мене убедливо на теренот, се изофчари со шутеви им жбрцна неколку топки на публиката, башка себичен беше неколку пати

Некој член погоре спомна дека ако не згрешел незнам кој од противничкиот тим немало да го дадеме тој гол, вршиме пресинг 10 пати ги натеравме да згрешат, после нивна грешка ако незнаес правилно да отвориш контра џабе ти е се. А изгледа Синиша работел на тој дел. Перфектно изигравме но сепак овие се второлигаши не треба да ни е некое мерило али има напредок екипава, е сеа не за Скудето али за топ 3 секако. Но само ако се задржи овој жар и пожртвуваност на екипата. Со агресивен пресинг со трчање и залагање. Јас ќе бидам задоволен, сепак пола екипа ни е нова и треба да се гради неколку години.

Фали креативец во екипава. Ќе се задоволам со Витсел, но од наредно лето да се бара светска класа играч

C

Castiel

Гостин
Berlusconi to Mediaset: "We have a word from Ibrahimovic that if he leaves PSG he'll join Milan."

"We want to bring Milan back to the Champions League, we want to return to the glories of the past."

"We always aim for top spots even if Juve bought good players especially Dybala whom we liked."

"Milan's best signing? Mihajlovic."

"I will see Bee in 15 days. The deal didn't appear just today, it's much more bold. The article on L'Espresso? I don't have a single euro abroad, apart from one house. Let them do the researches they want to do."

"A midfielder? We are on the right track to sign him, you all know his name."

"I will visit Milanello this year too. Fiorentina? We did very well in pre-season & are aware we are facing an in-form team."

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520

Овој во средината сигурно е за Витсел, друга опција е Соријано кој е пореално да го земат ако иде Ибра..Ибра им дал збор дека ако си оди од ПСЖ ќе дојде во Милан како што кажа Берлускони.
Во средина ако земеме некој тогаш треба да летаат некој, Ночерино сигурно а највероватно и Матри ќе оди на позајмица ако дојде Витсел.

Последно уредено:
C

Castiel

Гостин
Доколку се развива правилно и се работи како што треба со него Ели ќе порасне во класа дефанзивец. Многу смирен не паничи. Не се плаши да тргне со топка а и знае и пас да даде. Стабилен е и назад. Баш ме интересира како ќе се покаже со појака напаѓачка линија.

Ромањоли ни носи сигурност во играта во воздух. Уште и он немал добар тест за поубаво да може да го процениме али има време. Знае да се постави, брз е знае да покрие. Конечно немаме штопери со влечат по терен.

Де Шиљо после кознае колку време конечно изигра нешто. Мора полека да си ја враќа самодовербата и да си игра редовно на десен бек, а не на лев каде што ич не е ефективен. И да поработи малку на центаршутевите.

Антонели си ора по лево. Уште кога дојде се виде дека одлично засилување е. Лани само он од одбрана за една полусезона изигра нешто. А и на припремите и вчера со перуџа искина.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.403
Поени од реакции
14.813
Некој член погоре спомна дека ако не згрешел незнам кој од противничкиот тим немало да го дадеме тој гол
Членот пробуваше да биде интересен, а и провоцираше малку.

Само гледам дека има проблем во последно време, веројатно е до него, кога пишува озбилно мислат дека провоцира, а кога се зафркава и провоцира мислат дека е озбилен. :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ако случајно ми испадне Сориано да е тој шо го збори Берлускони а не Витсел ќе му ебам стомаики преварантски!

Витсел и таман сНе за сезонава пошо поише не знам шо може да се бара.

Матри,Закардо мувлата гнасна шо ми се сликал со Берлускони вчера сфе ли му ебам само за да остане,Алекс/Запата и Ночерино напоље и тоа е тоа.

За у јануари ќе си глеа Галијани кај ќе треба да се интеревенира и нека пазари квалитетно.

А морам да напоменам дека одамна неам глеано утакмица а да сме така доминантни и сигурни назад.
Нападот покажува голем потенцијал али ко што трубиме сите цело време фали уште еден везњак.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.223
Поени од реакции
13.119
Ако случајно ми испадне Сориано да е тој шо го збори Берлускони а не Витсел ќе му ебам стомаики преварантски!

Витсел и таман сНе за сезонава пошо поише не знам шо може да се бара.

Матри,Закардо мувлата гнасна шо ми се сликал со Берлускони вчера сфе ли му ебам само за да остане,Алекс/Запата и Ночерино напоље и тоа е тоа.

За у јануари ќе си глеа Галијани кај ќе треба да се интеревенира и нека пазари квалитетно.

А морам да напоменам дека одамна неам глеано утакмица а да сме така доминантни и сигурни назад.
Нападот покажува голем потенцијал али ко што трубиме сите цело време фали уште еден везњак.
Без провокации :icon_mrgr:: Ова стомаики некоја најнова фора е?Гледам и во серија а темата ти и уште 2-3 ца го форсирате?
За другар прашувам :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Без провокации :icon_mrgr:: Ова стомаики некоја најнова фора е?Гледам и во серија а темата ти и уште 2-3 ца го форсирате?
За другар прашувам :D
Постара е ама ја,Џонтра,Стефо и Пеџа си ја форсираме онака :Д

Него коа си веќе тука испровоцирај па и нашиот Дарко_уфо да ти ебе стомаики :Д

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.223
Поени од реакции
13.119
Постара е ама ја,Џонтра,Стефо и Пеџа си ја форсираме онака :Д

Него коа си веќе тука испровоцирај па и нашиот Дарко_уфо да ти ебе стомаики :Д
Си пишав дека е без провокација :).Со вашиот bad ass ја имам наредено,немам гајле :D

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Нека го лапаат нашиве Андерсон доека не му се кренала цената на 70 милиони. Каков Витсел пичке материне, знам дека не се иста позиција ама ни треба класа АМ

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Во овој преоден период највеке се радувам на овој трансфер на Лука Антонели.
Откако си отиде Каладзе,асален човек немаме на таа позиција.
Сега Антонели бил супер,Чичко Сашко кога ви кажуваше за него дека ке го биде. :anco:[DOUBLEPOST=1439910889][/DOUBLEPOST]
За Бокети незнам,ама за Антонели многу си грешка.
:anco::anco::anco:

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
So let me get this straight, Inter buy Kondogbia for 40M and after that they sell Kovacic for 30? HAHAHA

Mihajlovic: "Why De Jong over Montolivo? Because De Jong is better than Montolivo right now."

Kajgana Shop

На врв Bottom