Хорски друштва во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата laboheme
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 август 2015
Мислења
16
Поени од реакции
8
Е вака, здраво, темава ја отворив затоа што пребарував по форумот но не најдов ништо соодветно. Јас имам 18 години и одамна имам желба да бидам дел од некој хор само како хоби. До сега сум немала никакво искуство поврзано со музика ама би сакала да пробам, таман и да дознаам дали сум антиталент :cenzura: Сакав да ве прашам дали некој од вас членува во хорско друштво во Скопје и дали би ми препорачал нешто конкретно (секако и како би можела да стапам во контакт со нив). А, и ако може да ми каже каква музика изведува хорот затоа што некако не ми прави мерак да пеам македонски фолклор :) Фала ви однапред.

Е вака, здраво, темава ја отворив затоа што пребарував по форумот но не најдов ништо соодветно. Јас имам 18 години и одамна имам желба да бидам дел од некој хор само како хоби. До сега сум немала никакво искуство поврзано со музика ама би сакала да пробам, таман и да дознаам дали сум антиталент :cenzura: Сакав да ве прашам дали некој од вас членува во хорско друштво во Скопје и дали би ми препорачал нешто конкретно (секако и како би можела да стапам во контакт со нив). А, и ако може да ми каже каква музика изведува хорот затоа што некако не ми прави мерак да пеам македонски фолклор :) Фала ви однапред.

Црковен хор при црквата „Рождество на Пресвета Богородица“ - Скопје 02/3227-165
Академско Културно-Уметничко Друштво Мирче Ацев - Скопје 02/3066-808
МКЦ Женски Младински Хор - Скопје 02/3115-225 лок.112

Црковен хор при црквата „Рождество на Пресвета Богородица“ - Скопје 02/3227-165
Академско Културно-Уметничко Друштво Мирче Ацев - Скопје 02/3066-808
МКЦ Женски Младински Хор - Скопје 02/3115-225 лок.112
Ви благодарам уште еднаш, особено ќе ми се најдат телефонските броеви :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom