DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Saksa ќе игра на следниот TI.
Грешиш за Пакистан. На батлнет имаше добри играчи а и на Гарена.
Vo koj tim?[DOUBLEPOST=1439741514][/DOUBLEPOST]
Што се запнале за скил... Како да ви објаснам дека пола луѓе од овој форум се подобри од PPD у lasthit/deny и би го победиле на мид.. човекот победи на најголемиот турнир на вселенава.. како КАПЕТАН.
Isto i MMY od LGD e mnogu bot vo last hit, pamtam na ti4 turnirot ako so Ferrari igraa 1v1 SF mid, go iskina eden krip ne mu oste, ama ko support deckoto si e top.

Последно уредено:
Што се запнале за скил... Како да ви објаснам дека пола луѓе од овој форум се подобри од PPD у lasthit/deny и би го победиле на мид.. човекот победи на најголемиот турнир на вселенава.. како КАПЕТАН.

Ај не збори глупости пола форум неможе 4к ммр да пробие не па PPD ќе го тепале mid :icon_lol:. Така е тоа. Он може да изгуби mid од оние 7-8k mmr пабери што цело време спамаат мид Сторм, Леш итн, а не од нубови ко нас :icon_lol:

Vo koj tim?[DOUBLEPOST=1439741514][/DOUBLEPOST]
Isto i MMY od LGD e mnogu bot vo last hit, pamtam na ti4 turnirot ako so Ferrari igraa 1v1 SF mid, go iskina eden krip ne mu oste, ama ko support deckoto si e top.
MMY ти е X!!!! од EHOME на првиот интернешнал :))) Го викаа weapon X, оти зимаше Сторм, Лион или Тинкер и сам ги тепаше на противниците :)))) ( Играше соло мид во тој тим, исто така у дота1 у скоро сите тимови кај што беше, а верувај ми, сите беа најдобри на светот ) MMУ има завршено топ6 у сите интернешнали до сега, без разлика која позиција игра. Мислам дека кажува нешто за човекот, и нереално е да се спореди со PPD :)))) Ете, рече ќе почна да стрима у брзо време PPD, погледајте малку, па погледајте стрим од Артизи или Сумеил пример, па да видите колку разлика има :))))

MMY, YYF, XIAO8 ви се најдобрите кинези кои некогаш се играле дота. Можат да играат било која позиција, подобро од (скоро)било кој играч во светот. Перфектни механички скил, и перфектно разбирање на дота. Повисок левел од тоа НЕМА.

MMY ти е X!!!! од EHOME на првиот интернешнал :))) Го викаа weapon X, оти зимаше Сторм, Лион или Тинкер и сам ги тепаше на противниците :)))) ( Играше соло мид во тој тим, исто така у дота1 у скоро сите тимови кај што беше, а верувај ми, сите беа најдобри на светот ) MMУ има завршено топ6 у сите интернешнали до сега, без разлика која позиција игра. Мислам дека кажува нешто за човекот, и нереално е да се спореди со PPD :)))) Ете, рече ќе почна да стрима у брзо време PPD, погледајте малку, па погледајте стрим од Артизи или Сумеил пример, па да видите колку разлика има :))))

MMY, YYF, XIAO8 ви се најдобрите кинези кои некогаш се играле дота. Можат да играат било која позиција, подобро од (скоро)било кој играч во светот. Перфектни механички скил, и перфектно разбирање на дота. Повисок левел од тоа НЕМА.

decata ne razbiraat kolku skill bara support da igras....

Играш уше?

вау доста активна дота тема имало на форумов :)
гледав нешто од ТИ и баш ми е мило што не земаа азиците. Навивав за виртус, ама таква ја направиле дотава да ич не им одговара на русиве, многу лесно пресврти се прават.

te molam odgovori mi...kade go ima ova pravilo za dota 2

Drayich беше еден од подобрите доташи исто и Папа го викаа, веројатно ја поминал таа старосна граница за која зборуваат и го снема... :)

Имаше вчера и денеска некој екс-југословенски турнир, у дота.. Македонија го освои.
Полуфинале со Словенија: http://www.twitch.tv/theoverpowered/v/11200259
Финале со Босна: http://www.twitch.tv/theoverpowered/v/11217407 (3h,40min почнува финалето )

Го имате Сакса како ваш преставник - најдобар у Македонија.. и мене ( House M.D ) и боте како actually најдобри играчи :)))) Ако имате време и ви се гледа дота, повелете :))

Имаше вчера и денеска некој екс-југословенски турнир, у дота.. Македонија го освои.
Финале со Босна: http://www.twitch.tv/theoverpowered/v/11217407 (3h,40min почнува финалето )

Го имате Сакса како ваш преставник - најдобар у Македонија.. и мене ( House M.D ) и боте како actually најдобри играчи :)))) Ако имате време и ви се гледа дота, повелете :))
Saksa Александар се викат?

Не е до парите, гестот е многу лош.
Освојуваат Интернешнал, у меѓувреме се договараат сите освен Ауи2к да го вратат Артизи, и коа е кикнат Ауи последен дознава. А враќаат играч шо ги испопцу и шо го откачи за да игра со големите дечки од Сикрет. И сеа Артизи па се враќа кај големите дечки со муабетот грешка направив, жал ми е, пу пу не важи. Многу Дота драма неделава :D
Иии сега дознавам ова стварно гадно. :sick:

Како смееле после ова
:pos::pos::pos::cuc::cuc::cuc:

Последно уредено:

Честито, газите :)
supermodelsonmyd <=-- адни ме на стим, неам од нова година играно дото, ако сааш да се нервираш.. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom