На кои интернет страници гледате порничи?

• Креатор на темата Креатор на темата Aquatic.Angel
  • Време на започнување Време на започнување
идеш на гоогле си пишуваш што сакаш да гледаш која категорија

fakku.net

Да, знам дека е малце забегано.

На сите што има големи цицки и две цицлести типки со еден суртук[DOUBLEPOST=1439317657][/DOUBLEPOST]
fakku.net

Да, знам дека е малце забегано.
Аман бе на наруто ли точкаш.

Аман бе на наруто ли точкаш.
Не бе каков Наруто, си има автори кои си пишуваат свои оригинални стрипови (не гледам hentai цртани, само стрипови), исто не читам такви со пипци и какви не глупости, туку со обични луѓе. Обичните порничи ми се досадни, многу подосадни од реален секс, ја гледаш само истата поза 5 минути. Стриповиве ми се некако (знам дека звучи смешно) подинамични од обичен порнич.

у последно време преферирам српски и бугарски порничи, ама па сеа и жешко е не се ни прка

Ич не поштуем ХД, „професионални“ порничи со лоша глума и добра механизација на сексот, ко да глеам клипник или вратило у машински склоп со тоа 40 сантиметарските калабастери.
Фаци без живот ко ја на пример, ги преферираат тие сумњивите страни со аматерски чешко-руски порничи, јапонски со квики или такви некои прво лице снимки.
Не за друго, али спонтаноста или у најмала рука „квазиспонтаноста“ при имањето на секс даваат шљиф. Бар на мене лично ми е многу појако и „поприродно“ кога знам дека Индиецов е напален и едвај чека да ја пецка женска му дур ја става камерата, се осеќа таа искреност у сексот, начинот на кој ја третира и таа аматерска нубштина дава шмек.
Овие професионалциве што по цел ден се мучат со вијагри, сечење сцени и механизација на сцените у редослед, ми го пуши/и' ја лижам/доги анален/мисионерска/свршуем у уста правило, се осеќа дека фејкаат, едвај чекаат да заврши снимањето и да идат по домите за да отспијат, а со тоа го уништуваат цел чин.

Ич не поштуем ХД, „професионални“ порничи со лоша глума и добра механизација на сексот, ко да глеам клипник или вратило у машински склоп со тоа 40 сантиметарските калабастери.
Фаци без живот ко ја на пример, ги преферираат тие сумњивите страни со аматерски чешко-руски порничи, јапонски со квики или такви некои прво лице снимки.
Не за друго, али спонтаноста или у најмала рука „квазиспонтаноста“ при имањето на секс даваат шљиф. Бар на мене лично ми е многу појако и „поприродно“ кога знам дека Индиецов е напален и едвај чека да ја пецка женска му дур ја става камерата, се осеќа таа искреност у сексот, начинот на кој ја третира и таа аматерска нубштина дава шмек.
Овие професионалциве што по цел ден се мучат со вијагри, сечење сцени и механизација на сцените у редослед, ми го пуши/и' ја лижам/доги анален/мисионерска/свршуем у уста правило, се осеќа дека фејкаат, едвај чекаат да заврши снимањето и да идат по домите за да отспијат, а со тоа го уништуваат цел чин.

ja I ti treba da naeme nacin da ni se sinhronizirani browserite so istoriite <3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom