Amazon (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Гоццццце
  • Време на започнување Време на започнување
со тврди корици нема испорака до македонија, а со меки има. А ја таман се наканив да јаа платам со тврди. :D

повеќе среќа нареден пат.

фала и поздрав.

со тврди корици нема испорака до македонија, а со меки има. А ја таман се наканив да јаа платам со тврди. :D

повеќе среќа нареден пат.

фала и поздрав.

02340968b69a5edd040de141ab29ad885ffde818c416d0e837ea5fee384c0d49227b084d.jpg

Кој ти кажа дека со тврди корици не ја испорачуваат до Македонија? И таа со меки и таа со тврди ја испорачуваат без никаков проблем и тоа со три опции на испорака.[DOUBLEPOST=1423069222][/DOUBLEPOST]
Нема врска тврди меки корици, си кликнал за да ти ја покаже понудата на книги на старо од различни продавачи. Истата книга во различна состојба ја нудат различни книжарници кои продаваат преку амазон. Секој од нив има своја политика на испорака и поштарина. Доколку ја сакаш на старо, барај која ти е најповолна. Доколку сакаш нова, врати се на претходната страна.

Колку што разбрав од Амазон му го дале линкот и затоа го збунило.

ITNO baram lugje so amazon akaunti za postiranje rivjua. Imam covek od britanija sto plakja 1 dolar po rivju tie gi delime na pola.
Jas ke gi pisuvam rivjuata vie samo postirate, 30 sekundi rabota.
Sekoja nedela po 50-100 rivjua ke ima za postiranje.
Zainteresirani inbox
Ponudata ripna po dolar za rivju plakjam

Дали има некој искуство со продажба на Амазон?
Ако има некој таков да ми препорачате, и ако има отповеќе време, нека ми пиши во ПП.

Како оди плаќањето и доставата до Македонија ?

Како оди плаќањето и доставата до Македонија ?

Се плаќа со дебитни/кредитни картички од Visa, Maestro, MasterCard.
За достава поголем број на продавачи не доставуваат за Македонија, зависи за што ти треба, оди со Ибеј, поголем избор имаш и поголем број на продавачи доставуваат до Македонија и тоа со free shipping.

Дечки малку помош. Сакам да купам Bicycle карти. Е сега или од Amazon, AliExpress да ги купат или од нивната страна официјална. И неможам да се одлучам. АЈ малку помош вие како поискусни кажете од каде би било најдобро. :)

Последно уредено:
На пример http://www.amazon.co.uk/Sealed-Deck...=UTF8&qid=1399142471&sr=8-12&keywords=bicycle колку поштарина тоа воа? Или не се плаќа ништо колку е сумата на производот толку? :D

Се плака 10 фунти поштарина (880) денари до Македонија или 13.48x88=1186 денари . 1186 денари за два шпила карти.

Order Summary
Items: £3.49
Postage & Packing: £9.99
Order Total: £13.48

Еве ти поевтина варијанта ако мора да се такви.715 денари

Се плака 10 фунти поштарина (880) денари до Македонија или 13.48x88=1186 денари . 1186 денари за два шпила карти.

Order Summary
Items: £3.49
Postage & Packing: £9.99
Order Total: £13.48

Еве ти поевтина варијанта ако мора да се такви.715 денари
А од Ebay или AliExpress не се плаќа поштарина?

Другари, има едни наочари што сакам да ги купам али не вршат достава до Македонија. Имам другар во Америка што работи летово таму, па да ве прашам дали може јас да ги нарачам со моја картичка, али да ставам негова адреса за него да му стигнат, па кога ќе се врати да ми ги донесе?

Другари, има едни наочари што сакам да ги купам али не вршат достава до Македонија. Имам другар во Америка што работи летово таму, па да ве прашам дали може јас да ги нарачам со моја картичка, али да ставам негова адреса за него да му стигнат, па кога ќе се врати да ми ги донесе?

Moже.[DOUBLEPOST=1439237067][/DOUBLEPOST]
А од Ebay или AliExpress не се плаќа поштарина?

Зависи и се плаќа и не се плаќа, зависи од продавачот.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom