Душебрижник? Па како да го окарактеризирам поинаку твојов став? Ако тоа ти смета и мислиш дека си мета на осуда, брат, ти не си го искусил светот во сите грди форми, и ти треба апла подебела кожа. Го нарекле со некој збор, се увредил. Овде секојдневно во "нормални" разговори ни се обраќаат со секаква погрдни имиња па никому ништо. Grow the fuck up. And grow a pair, while you're at it.
Ако тоа овде што сум го пишал за тебе е "судење", врз основа на твојот став и поставеност е. Малку е смешно да го наречам така, а башка и иронично, кога како некој што не го знаеш, одма си претпостави дека не сум родителски материјал, врз основа на мојата сексуална ориентација. Е тоа е судење, ако ти требаше пример
. А каков сакаш родител сметај ме, тебе не те растам, други ќе бидат растени, нивното мислење и судење ќе има тежина, твоево е помножено со нула.
А чим во општи рамки не те интересира, туку во рамки на државава, тогаш пензионирај се од цитати на мои постови за таа тематика, затоа што не дрндаме за истата работа.