Kadaif
M.D.
- Член од
- 21 јануари 2008
- Мислења
- 7.229
- Поени од реакции
- 8.984
Самиот наслов е политичкиAj намалете со политика, да не ја затвараме темава ради константно терање инает за политика и офтопици.
Самиот наслов е политичкиAj намалете со политика, да не ја затвараме темава ради константно терање инает за политика и офтопици.
Па ако не е во контекст со темата ондак затворете ја одма. Девојче, ти очигледно имаш проблеми со перцепцијата, може треба да почнеме да цртаме? Дечкото фино лепо ја објаснува ситуацијата во која се наоѓаме давајќи детали за теророт кој македончето го доживува од страна на властите 20 и кусур години наназад. Затоа е дојдено до оваа култура кај народот. Имено сличново е објаснето и во интрото на темата.Тие се избришани а твојот пост не е во контекст со темата. Еве ти што мислиш за тоа што му се случило на @Persey ? Знаеш ли за таква слична ситуација? Го прочита ли воведот на темава?
Имав два постови во контекст на тоа што му се случило на Persey, пишав и дека имав аплицирано во една од државните институции, али беа вработени колеги со „врски“ и тоа и од две партии, тие што беа од позицијата беа нивни миленици, а имаше и од тие со плавите книшки кои беа деца на влијателни фаци. Тоа беше моето прво и последно аплицирање во државна институција и да бидам искрен благодарен сум што не бев примен да работам таму, со оглед на тоа што поголемиот дел од вработените таму се луѓе на кои да му ја префарбаат вратата нема да си ја најдат куќата.Тие се избришани а твојот пост не е во контекст со темата. Еве ти што мислиш за тоа што му се случило на @Persey ? Знаеш ли за таква слична ситуација? Го прочита ли воведот на темава?
Самиот наслов е политички
Kаква врска има темава со избори и она што го напиша членот погоре? Колку што знаете политика на форумов нема. Не знам што не е јасно. Се што е офтопик е избришано.Па ако не е во контекст со темата ондак затворете ја одма. Девојче, ти очигледно имаш проблеми со перцепцијата, може треба да почнеме да цртаме? Дечкото фино лепо ја објаснува ситуацијата во која се наоѓаме давајќи детали за теророт кој македончето го доживува од страна на властите 20 и кусур години наназад. Затоа е дојдено до оваа култура кај народот. Имено сличново е објаснето и во интрото на темата.
Ме плаши што твоево однесување и закани како админ/мод шо и да си овде, е налик на однесувањето на моменталната власт во мкд. Или ќе биде по мое или ќе ве бришам. Што да ти кажам, излези од менталниот обрач прво па после ќе дискутираме. Во спротивно можеш да ме банираш, бришеш што и да е, за да си го задоволиш сопственото его. Позз и форумов може комотно да се носи у неповрат, за разлика од тоа какви луѓе го водеа порано и сега, се одјавувам. Не можам да учествувам во диктатурава која си ја замислувате и водите поради сопствените неуспеси во реалниот живот.
Ајт.
А како може неполитички да се образложи настанов? Како да биде насловот?Самиот наслов е политички
Па што бараш да членуваш во таква партија...? Нели ги виде последниве 9 години какви се и за што се све способни...? Со самото тоа што си член нивни, ги прифаќаш нивните правила на игра и си дел од нив...Дали си магистер или не, принципиелен и интелигентен - ЏАБЕ, кога си вмровец...Ве читам и депресија ме фаќа колку не сте во право со генерализирањето.
Еве јас не можам да се вработам иако сум член на ВМРО-ДПМНЕ. Знаете зошто? Затоа што сакам да мислам, и да делувам принципиелно во рамки на партијата и практикувањето на власта.