Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.277
Ни фабрички толку не оди240 km/h so Mercedes Benz E280 CDI. 177 ks.
Na patot Bitola Prilep.
Ни фабрички толку не оди240 km/h so Mercedes Benz E280 CDI. 177 ks.
Na patot Bitola Prilep.
Odi 240. Toa mu e MAX brzina. Otvori Youtube ima klipcina.Ни фабрички толку не оди
На јутуб има се и сешто, моделите 280CDI немаат мотор со 177 коњаOdi 240. Toa mu e MAX brzina. Otvori Youtube ima klipcina.
Нема шанса да ти иде толку, сигурно ти е чипувано.Mojaта кола е со фабрички сетинзи, и со гориво од Макпетрол иде 15 km/h по GPS над фабричките 245 km/h.
Koj e толку сигурен дека фабриката не греши, еве, ке го однесеме моето возилце во Порше Македонија, да потврдат дека нема мењано делови, пумпи, дизни и остали тракатанци, и ке отидеме на обиколница.
Нормално, ке ставиме и по некоја паричка, за конечно да престанат глупиве дискусии.
знам, јас имам земено метро метално лента од 5 метри па ко ќе го оптегнам до крај и над 5 метра оди а пиши дека е 5, салонот ми е 5 метра ко го праевме со ова метро кажва дека е 4 иполMojaта кола е со фабрички сетинзи, и со гориво од Макпетрол иде 15 km/h по GPS над фабричките 245 km/h.
Koj e толку сигурен дека фабриката не греши, еве, ке го однесеме моето возилце во Порше Македонија, да потврдат дека нема мењано делови, пумпи, дизни и остали тракатанци, и ке отидеме на обиколница.
Нормално, ке ставиме и по некоја паричка, за конечно да престанат глупиве дискусии.
Не се калувај кај другарти во кола ))ај едно лаичко прашање...другарче ми кажува дека наводно,ако качиш 200+,треба да кочиш со моторно,без кочница,затоа што ако си стиснел ќе ти се извртела цела кола не сум возел на таа брзина,максимум ми е 150-160,ради тоа прашувам.
Бабини деветини.ај едно лаичко прашање...другарче ми кажува дека наводно,ако качиш 200+,треба да кочиш со моторно,без кочница,затоа што ако си стиснел ќе ти се извртела цела кола не сум возел на таа брзина,максимум ми е 150-160,ради тоа прашувам.
Ако сакаш да ги собираш деловите по автопат.ај едно лаичко прашање...другарче ми кажува дека наводно,ако качиш 200+,треба да кочиш со моторно,без кочница,затоа што ако си стиснел ќе ти се извртела цела кола не сум возел на таа брзина,максимум ми е 150-160,ради тоа прашувам.
за што да ги собирам деловите ? ако кочам моторно или ?Ако сакаш да ги собираш деловите по автопат.
Едино во случај да мора нагло да кочиш, се користи комбинација од двете...