Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Убоо изгледа у темница и од горе, ама реалноста е доле! Џубрето и ископаните улици...
abe totalen debil si nema stoСеа нека сечат УЧК дрва по Шара уште, нека ја соголат баш да им биде како у Авганистан.
Па нормално дека е на место кој е точно ал на неук чоек што ќе му праеш ја соголеа планината и сеа ќе си има земјотреси свлечишта поплави и тако даљеТекст на место.
abe totalen debil si nema sto
jo bre, kaurot e krif za ovaТекст на место.
site vrsti debili mozes da gi izdefiniras samo sam sebesi ne se prepoznaes... cinicki debil. I vo ovoj tragicki slucaj si naogas prilika da si vmetnes etnicka i verska omraza bitango niednoДебил е тој што мисли дека сечењето на шумите и соголувањето на Шара нема никаква врска со несреќава. Дебил е тој што не размислува дека ако можеби Албанците не ги сечеа шумите сега можеби немаше да има ваква поплава и можеби некои луѓе ќе беа сеуште живи.
Исто така, дебил е тој што мисли дека летните горештини, немањето вода и недостатокот на врнежи во тој микрорегион не се никако поврзани со бандитското сечење на дрва и соголување на Шара.
Али затоа сите рипате коа треба да се бранат бандите кои вака заработуваат, не сакајќи да сфатите дека тие работат на ваша директна штета, иако се Албанци.[DOUBLEPOST=1438687731][/DOUBLEPOST]
jo bre, kaurot e krif za ova
Secenje na sumata, gradenje bez dozvola sa glavnite problemi sto ova ni se desava, neznaci deka ako si Albanec si kriv ama u Sipkovica i Selce i tie pod Shara selata se etnicko Albanski i se znae koj gradi bez dozvoli i koj ja sece sumata. Mene mi e zal za poginatite posebno za decata, ama tie sto se fateni za drvokradenje i tie so imaa divogradbi sea treba da gi osudat za ubistvo. A za Teuta nejcem ni da praem muabet poso ona ti e ka Gjorgji Ivanov znaes deka postoi ama nigde ja nema.site vrsti debili mozes da gi izdefiniras samo sam sebesi ne se prepoznaes... cinicki debil. I vo ovoj tragicki slucaj si naogas prilika da si vmetnes etnicka i verska omraza bitango niedno
Nikoj ne gi opravduva niv - tetovo e urbanisticka i ekoloska djungla kade sto site stakeholderi imat prst ... ama i moronov pogore ne se opravduva nikako.Secenje na sumata, gradenje bez dozvola sa glavnite problemi sto ova ni se desava, neznaci deka ako si Albanec si kriv ama u Sipkovica i Selce i tie pod Shara selata se etnicko Albanski i se znae koj gradi bez dozvoli i koj ja sece sumata. Mene mi e zal za poginatite posebno za decata, ama tie sto se fateni za drvokradenje i tie so imaa divogradbi sea treba da gi osudat za ubistvo. A za Teuta nejcem ni da praem muabet poso ona ti e ka Gjorgji Ivanov znaes deka postoi ama nigde ja nema.