Незадоволни дами

• Креатор на темата Креатор на темата BondJamesBond
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 јануари 2011
Мислења
29
Поени од реакции
4
Здраво ебачишта и остали
Ме интересира каде највеке излегуваат теткициве на возраст да речеме 35 ... во скопје мислам на оние ловци демнаци на младо мевце

Здраво ебачишта и остали
Ме интересира каде највеке излегуваат теткициве на возраст да речеме 35 ... во скопје мислам на оние ловци демнаци на младо мевце
Ti kazav be...jukebox debar maalo! Odi na shank dole i moze i za gz da te fatat tetkici!
P.S. pozdravi ja DJ Cena ;)

тие демначи и ловци на младо мевце додека те опијанат тебе со мартини ќе им требаат 100 евра ако си пијач :)

Се собрале сите ебачишта на форумов и зборат за тоа како растурале теткици од ебење.

Ја не ебам, и затоа сум тука.

Се собрале сите ебачишта на форумов и зборат за тоа како растурале теткици од ебење.

Ја не ебам, и затоа сум тука.
На форум се саде ебачи и ебани
па ти бирај страна...

Некоја чудна мода ќе е ова, али теткициве све повеќе бараат млад к*р. Веројатно повеќе не бива од стриковците :vozbud: А сексот е врв помеѓу госпоѓа што знае што сака и млад дечко што тоа ќе и го пружи. Замислите напалена теткица од 47 г пред вас спремна на све она што неможете да го добиете од денешниве шмизличиња. Врв. Имав едно такво искуство пред некоја година, но за жал само еднаш и никогаш не го повторив, а ми остана во сеќавање као никое досега, можеби не само поради сексот туку поради несекојдневното искуство

Замислите напалена теткица од 47 г пред вас спремна на све она што неможете да го добиете од денешниве шмизличиња.
И еден ден ко ќе се разбудваш секое сабајле покрај теткица од 47 години ќе ја пулиш и ќе велиш “Шо ќ е ми е ова баба, ех да има сега нешто младо покрај мене“

ало ебачишта локација се бара не топла вода[DOUBLEPOST=1439241484][/DOUBLEPOST]
Некоја чудна мода ќе е ова, али теткициве све повеќе бараат млад к*р. Веројатно повеќе не бива од стриковците :vozbud: А сексот е врв помеѓу госпоѓа што знае што сака и млад дечко што тоа ќе и го пружи. Замислите напалена теткица од 47 г пред вас спремна на све она што неможете да го добиете од денешниве шмизличиња. Врв. Имав едно такво искуство пред некоја година, но за жал само еднаш и никогаш не го повторив, а ми остана во сеќавање као никое досега, можеби не само поради сексот туку поради несекојдневното искуство
кога веке почна кажи ја приказната како започна каде те собра итн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom