Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.277
Koлку и да сакаме ние да филозофираме, сексот природата со милиони години еволуција го разви само заради една цел - размножување. И тоа е природноста.Некои организми се уште се размножуваат со проста делба, кај нив нема педери и лезбејки, некои организми имаат и машки и женски органи, кај некои се менуваат... али кај човекот и многу други суштества, природата разви машки и женски единки кои се размножуваат со секс. Не е воопшто битно дали тие шо се клецкаат се со основно школо или се доктори на науки, дали се црни или бели дали се ВМРО или СДСМ, дали преферираат доги стајл или мисионерска положба или римска двоколка или штанц.... природата си сака куре во дунде ради шансите за зачнување и продолжување на видот.Ама Владе, ништо не се поби со сликите, затоа што мене и двоглави и албино и педери ми се нормални појави. Иако зборуваме за сосема различни работи и првите две се доста поретки од последната категорија.
Како тоа да заклучиме дека нема ништо нормално кај нив? Врз база на што? На нивната сексуалност? Тогаш јас те уверувам дека кај секој од нас се крие некаква „абнормалност“, дури и кај хетеросексуалците.
Кај гејојте таква шанса нема, и порано го давав овој пример, да претпоставиме дека на некое изолирано место живеат 100 пара гејој, здрави, млади со убаво извајани тела, темен тен и блистави насмевки цврсти задници големи удови мазни чисти и секогаш спремни за онадење...
за 50-60 години од нив ќе остане уште по некој беззаб оронул старец со ретка седа коса испуштена наборана кожа и полусуви јајца оптегнати до колена, и по некое време таа заедница ќе исчезне. Природата ќе се погрижи за тоа/ Се што е неприродно, да не продолжи понатаму. Дури и сурогат мајка е пак природен начин да се размножува, стар добар милиони години проверен природен нормален хетеросексуален начин, па макар од австралија патувало шишенцето со сперма до сурогатот во аргентина... процесот е природен.
Ние можеме со устави и закони да прогласиме нешто законски , по наши скромни човечки правила, но не можеме да промениме или забраниме природен закон, па да наредиме да хомосексуалноста е природна или со закон да забраниме земјотреси, вулкански ерупции, суши..... Има работи коу се постари и поголеми од нас и кои ќе важат и кога нас ќе не нема
Затоа не треба да се буниме ако нештото го наречеме ПРОТИВприродно или НЕприродно. А некои луѓе го користат и зборот НЕнормално али јас тоа го гледам исто во некој контекст на природно-неприродно