Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
глуп си коментирам каков тип на чоек е старкава не ми се мешај ебате!Toa e раката со која праи селфи бе торлак, со десната волан држи, Лондон е ова.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
глуп си коментирам каков тип на чоек е старкава не ми се мешај ебате!Toa e раката со која праи селфи бе торлак, со десната волан држи, Лондон е ова.![]()
Ау да бе забораив ти секој ден си со Венга па знаеш дека се држи за рачката горе нонстоп да не богда се деси нешто.глуп си коментирам каков тип на чоек е старкава не ми се мешај ебате!
Ај џабе ми се праиш паметен нема да станеш модератор тиебам тоа крофнарот белинбегофски :ДАу да бе забораив ти секој ден си со Венга па знаеш дека се држи за рачката горе нонстоп да не богда се деси нешто.
чекаф супортШо кур си ме цитирал мене не знам :Д
Кога ќе го извади флека на ѕидот ке му се знај [emoji3]Џабе го чувал толку време утре ќе треба да го вади
Точно е ова иначеАбе и овај Мурињо будала е, од блиски извори разбрав дека дома сат си чува на ѕид закачен, кој му брои колку време немал пораз од Венгер (Арсенал), како Хамбургер шо си бројат колку време немаат испаднато така и овај будалата. Знаев дека е мрднат ама до толку ... сат бе на ѕид ццц [emoji23]