Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Си кажа човекот што видел, се надева исто како и сите дека Тони ќе потпише за Вардар. Далеку сте од интересни што пробувате да се подјебавате.[DOUBLEPOST=1438036917][/DOUBLEPOST]
Mozi H.Dragarski da dojdi kaj vas go raskinal dogovorot vo Srbija
Имаме еден таков пациент во Дино Најдоски. Драгарски ветуваше, ама со гледањето што побрзо да искочи од тука се прееба. Повеќе шанси има за во Работнички, мада не би ме изненадило ако ни натоварат на нас.

Нема шанси да потпише Драгарски, се враќа за брзо најверојатно Злате, плус оставени се и двете дрва тој у Пелситер пролетва што бил и Најдоски, плус МИјушковиќ, Грне.
За циганчето нека не жала пари како свој од плата да даваат, туку нека му фрлат колку сака, само да дојде, ќе не извади овој од кал.

Си кажа човекот што видел, се надева исто како и сите дека Тони ќе потпише за Вардар. Далеку сте од интересни што пробувате да се подјебавате.[DOUBLEPOST=1438036917][/DOUBLEPOST]
Имаме еден таков пациент во Дино Најдоски. Драгарски ветуваше, ама со гледањето што побрзо да искочи од тука се прееба. Повеќе шанси има за во Работнички, мада не би ме изненадило ако ни натоварат на нас.
Се извинуемо за подјебавањето. Ако треба некоја казна да платимо, кажи :)

Се извинуемо за подјебавањето. Ако треба некоја казна да платимо, кажи :)
Пристапот ти е нежен, затоа од мене ти е опростено, а со Вардарец видете деговорете се.

Наводно утре задутре се очекува да пристигне Силва, покрај него и брат на некоја ракометарка која игра у Жрк, играч на Партизан.

Онаа ботон Грбиќ знам дека има роднина во Партизан ама не знам брат дали и е :D

На позајмица или перманентен трансфер? Чудно ми е, лани воопшто не беше лош за Партизан. Десно крило игра вообичаено, голем работник, со солиден центаршут.

Тој може да дојде, ако не дојде Силва, пошо не гледам како би дошле и двајцата кога таму ги имаме Влатче и Асани.

Barem Petar Grbic ne e ko Kobetic od vtoro ili tretoligashki tim od Hrvatska, nvm shteta Silva sho nema da go donesat :\[DOUBLEPOST=1438178638][/DOUBLEPOST]Inaku ovaj Grbic igra i kako levo krilo https://www.youtube.com/watch?v=MQzcy9ZyoCI

Последно уредено:
Barem Petar Grbic ne e ko Kobetic od vtoro ili tretoligashki tim od Hrvatska, nvm shteta Silva sho nema da go donesat :\[DOUBLEPOST=1438178638][/DOUBLEPOST]Inaku ovaj Grbic igra i kako levo krilo https://www.youtube.com/watch?v=MQzcy9ZyoCI

А од кај инфово дека Силва нема да го донесат? Според мак. спорт ќе потпише денес или утре, а они и спортмедиа се најблиски до Вардар па имаат највеќе информации.

Иначе од кај искочија информацииве за овој Грбиќ, нигде не сретнав ?

Овој Грбиќ играше за ОФК кога не прегазија на пријателската 2-5, добар играч е, и силен во физички дуели и добра техника. Само не ми е многу веројатно првотимец на Партизан да потпишува за нас.

Фаулот за пенал за 2-4 е над него и асистенцијата за последниот гол е негова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom