- Член од
- 2 октомври 2011
- Мислења
- 841
- Поени од реакции
- 504
http://sportmedia.mk/rakomet/domash...i-ambicii-vardar-trgna-vo-nov-pohod-na-evropa
Се запалија моторите за оваа сезона.
Се запалија моторите за оваа сезона.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Од Марсениќ мислам дека можат со доста работа да направат вистинска машина на пикер. Дечково има страшен потенцијал. Плус игра доста солидно и одбрана.Види го Марсениќ колкава стока е.![]()
Марсениќ, Абутовиќ и Лацковиќ у одбрана и нека дое кој сака.[DOUBLEPOST=1437995576][/DOUBLEPOST]Ни Кинг-Конг нема да ги разбие.Од Марсениќ мислам дека можат со доста работа да направат вистинска машина на пикер. Дечково има страшен потенцијал. Плус игра доста солидно и одбрана.
А прва нивна резерва касапот Тоскич.Марсениќ, Абутовиќ и Лацковиќ у одбрана и нека дое кој сака.[DOUBLEPOST=1437995576][/DOUBLEPOST]Ни Кинг-Конг нема да ги разбие.
Марсениќ, Абутовиќ и Лацковиќ у одбрана и нека дое кој сака.[DOUBLEPOST=1437995576][/DOUBLEPOST]Ни Кинг-Конг нема да ги разбие.
Може принтскрин? Го неаме сите на Инстаграм а заклучен му е профилот. Лингур е, не поднесува навреди, сака лесно да блокира луѓеhttps://instagram.com/p/5ox0Y3L1KE/?taken-by=dmanaskov11
Еве ви една слика од Манасков. И прочитајтего последниот коментар. Убаво му кажа девојчето.

Може принтскрин? Го неаме сите на Инстаграм а заклучен му е профилот. Лингур е, не поднесува навреди, сака лесно да блокира луѓе![]()

Тоа што е волетина од 2 и кусур не го прави потенцијал Марсениќ. Реализација има за греота, на 5 утакмици вкупно има постигнув 4 гола. И ако сакаа пикер што може и напад и одбрана башка и габаритен за кој кур не го задржаа Никола Маркоски туку го ишутираа како џукела.
Марсениќ, Абутовиќ и Лацковиќ у одбрана и нека дое кој сака.

Маркоски беше дел од златната генерација на Вујо кога пред две години ја освоија титулата. Го ишутираа кога Самсоненко го презема клубот за на негово место да дојдат Тоскиќ и Чипурин.Никола Маркоски замина сам за темната страна, коа уште беше во тренд идење од Вардар таму.
Уште се надевате во Лац? На човекот ќе треба да му дадат допинг да ја врати формата. Моменталните негови колена може и Марко Вукчевиќ со спората финта да ги измести, не па други во ЛШ.![]()