Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Salah na ednogodisna pozajmica vo Roma i 20 milki za negov otkup na kraj od sezonata. Sagata Romanjoli i Milan zavrsi pocnuva nova, no sega so Celzi :(
I nesto za kraj : Milan si go lapnaa i Baka. Pa da mu tiiiit, mora li nie nekogo da posakame a drug da go zeme. Taka bese so Totenhem taka sega i Milan.

Salah na ednogodisna pozajmica vo Roma i 20 milki za negov otkup na kraj od sezonata. Sagata Romanjoli i Milan zavrsi pocnuva nova, no sega so Celzi :(
I nesto za kraj : Milan si go lapnaa i Baka. Pa da mu tiiiit, mora li nie nekogo da posakame a drug da go zeme. Taka bese so Totenhem taka sega i Milan.

Јас мислам дека сепак, ако еве навистина Саба сакаше да го земе Бака ќе си ја завршеше работата навреме. А уште пред неколку дена пишуваше дека Ромањоли можно е да оди во Челзи.

Јас мислам дека сепак, ако еве навистина Саба сакаше да го земе Бака ќе си ја завршеше работата навреме. А уште пред неколку дена пишуваше дека Ромањоли можно е да оди во Челзи.
Znam imase i toa kako navodno imale so Celzi natigo da mi go dades. No toa izgleda propadnalo. Ako go upotrebi Garsija ovaa godina ja ne bi go pustal, no ako prodolzi kako drugive godini da izigrava trudno pile neka go pustat deteto da uspee vo zivotot. Taka Ucan go zacrne :(

(VIDEO) SNIMAK KOJI JE OBIŠAO SVET: Zvezda Reala čeka u redu za autogram Totija
FUDBAL16:13, 19.07.2015.

Autor: Kurir sport

• Pošalji e-mail

• Foto: Printskrin/Youtube

Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama a na kome se vidi kako jedan od najboljih igrača Reala Geret Bejl strpljivo čeka u redu da dobije autogram kapitena Rome Frančeska Totija obišao je svet.

Bejl, koji je najskuplji igrač u istoriji Reala, stoji ispred svlačionice kako bi dobio autogram od legendarnog kapitena Rome Frančeska Totija.

Velšanin je zamolio tim menadžera Rome Manola Zubiriju da urgira kod Totija da bi što pre dobio autogram kapitena "vučice". Bejl je prethodno zamenio dres sa Totijem.

Roma je posle boljeg izvođenja penala pobedila Real.

Јас сум за да се продаде Ромањоли за 30 милиони и тоа во Челзи или Арсенал... Прво не бев, но еве ќе објаснам зошто... Како прво он е наше дете и би требало да сака да игра за нашиот клуб од срце, а тоа не е случај кај него...
Второ, една сезона само изигра на ниво до сега, и тоа во Сампдорија, што не значи дека така ќе игра и кај нас...
Трето, 30 милиони се навистина многу, за тие пари би можеле да си го вратиме Маркињос кој што и тоа како е голем навивач на Рома...
Четврто, ги имаме Кастан и Манолас кој сигурно ќе бидат прв избор, после тоа М бива резерва и не знам колку често Ромањоли ќе добива можност да игра, а нема смисла играч вреден 30 милиони да седи на клупа...
И последно секако ако тие пари се вложат за да се земе Џеко во секој случај, Салах, добар голман, и лев бек....

Во секој случај да се работи на продавање на Думбија, на крај краева поубаво Дестро да остане одколку тој, иако најдобро би било и двајцата да бидат продадени ако дојде Џеко... Исто така и Љајо мислам дека треба да се продаде во случај да дојде Салах...

Челзи нема теорија толку пари да фрли за Ромањоли пошо веќе во тим ги има Кејхил, Тери, Иванович и зоума што играат како штопери. A Арсенал го има кошчелни и лани го зема Габриел плус во тим ги има Мертезакер и Чамберс на тие позиции. Па и тие не би дале толку големи пари за дефанзивец.

Челзи нема теорија толку пари да фрли за Ромањоли пошо веќе во тим ги има Кејхил, Тери, Иванович и зоума што играат како штопери. A Арсенал го има кошчелни и лани го зема Габриел плус во тим ги има Мертезакер и Чамберс на тие позиции. Па и тие не би дале толку големи пари за дефанзивец.

Брат фала курцу и од тебе нешто паметно да прочитам.(y)

Мохамед Салах може да го напушти Челси, но само за сума од 25 милиони евра, одлучи раководството на англискиот шампион.

Рома ја доби трката за Салах, кој не негира дека сака да се пресели во Рим, но римјаните сигурно не очекуваат вака висока цена за овој фудбалер.

Рома се договори со Фиорентина, која имаше преддоговор со фудбалерот, но сега прашање е дали за таа сума ќе сака да го доведе во своите редови. Се спомнува можноста во Рома следната сезона да ја мине како позајмен фудбалер.

Салах вниманието на великаните на европскиот фудбал го сврте со одличните игри во Лигата на шампионите во дресот на Базел. Но, не успеа да се наметне во дресот на Челси, па замина на позајмица во Фиорентина. Набрзо стана еден од најдобрите играчи на виолетовите, а сега е пред преселба во Рома.:нинџ:

Не прајте филмови, Салах е иден играч на Интер. :cool:

Најверојатно Адриано од Баселона ќе биде наш играч... 2.5 милини ќе зима плата, а на Барса би требало да и уплатиме 5 милиони... Работите околу Салах се искомплицираа, Челзи бара многу пари за него... Искрено многу би бил среќен ако официјално Адриано го земеме... Добар е и во дефанзива, а има и добар шут, односно знае да помогне и во офанзива... Полека, полека иде на подобро... Џеко и Адриано да дојдат, после само уште еден голман и еден десен бек и тоа е тоа (y)[DOUBLEPOST=1437400317][/DOUBLEPOST]Секоја чест за сите овие легенди... Меѓутоа :
11709664_10153511625706079_2290146205775863416_n.jpg

Последно уредено:
Мираа е БОМБАААА :cuc::cuc::cuc:

Ме плаши одбранава, многу слабо им иде, Ромањоли на почетоков како да е изгубен ама ајде има време :)

Ubava igra samo ni fali centralen napagjac i toa mnogu. Totti me zacuduva sto mnogu gresi so podavanjata ??? :(

Уште е почеток поради тоа грешат, мене повеќе ме плаши слабата организација ама ќе биде...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom