Без монитор, без ништо, со двд, општа наменасо монитор, без монитор, намена на машината ?
Без монитор, без ништо, со двд, општа наменасо монитор, без монитор, намена на машината ?
со монитор, без монитор, намена на машината ?
За варење кафе му еБез монитор, без ништо, со двд, општа намена
Нормално е, се брише стариот драјвер и се инсталира понов и у меѓувреме се дешава да се смени резолуција ништо страшно.Да не знае некој зошто кога ќе адпејтирам графичка резолуцијата ми паѓа од 1920 до 1200 и нешто.
И пржење јајца.За варење кафе му е
Дали може да се состави солидна конфигурација до 30 000 денари која претежно ќе биде користена за гејминг. Немора све на ultra high да играм и ненормални резолуции, ама барем да имам стабилно ФПС и да не сецкаат нови игри како Witcher 3/GTA V. Исто така ми треба за CSGO да вади 140 fps и да е стабилно..
GTX 650/750/750 tiдај препорачајте некоја лоу енд графичка која би ја вртела гта 5, се мислам да ја монтирам на плоча со интел e5300 dual core
GTX 650/750/750 ti/960 сите овие ја вртат на високи синтези, е сеа процесорот ти е многу слаб така да графичките ке испаднат прејаки за негодај препорачајте некоја лоу енд графичка која би ја вртела гта 5, се мислам да ја монтирам на плоча со интел e5300 dual core
Може зошто да не, еве Мастер даде добар предлог.Дали може да се состави солидна конфигурација до 30 000 денари која претежно ќе биде користена за гејминг. Немора све на ultra high да играм и ненормални резолуции, ама барем да имам стабилно ФПС и да не сецкаат нови игри како Witcher 3/GTA V. Исто така ми треба за CSGO да вади 140 fps и да е стабилно..
не ми треба на хај, значи да ја вртат само, тие што ги наброја се ван буџет GT 730 2 GB DDR5 добра е?GTX 650/750/750 ti/960 сите овие ја вртат на високи синтези, е сеа процесорот ти е многу слаб така да графичките ке испаднат прејаки за него
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ке имаш многу лагирање на тој процесор, нема да биде ич игривоне ми треба на хај, значи да ја вртат само