Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Што се дешава?
Знам дека кога Влатче не е во прв состав, се дешаваа ѓурултии. Нешто поврзано со Влатче?
Не е само со Влатче со повеќето е. Ко прв којзнае кој го крој составот па с ибира кој играчи сака да играат кој не.

Влатче не заслужува прв состав во Вардар, ниту пак во некој друг клуб од топ 3 во Македонија, може да биде замена но ништо повеќе.

И што се дешава во клубот, ако може да се пише јавно?

Влатче не заслужува прв состав во Вардар, ниту пак во некој друг клуб од топ 3 во Македонија, може да биде замена но ништо повеќе.

И што се дешава во клубот, ако може да се пише јавно?
Политика, ама онаа политика излеа на евричките што мириса.

Нема да е невозможна мисија пласманот у последната плеј-оф рунда со оглед на можните противници у третото коло: Макаби Тел Авив, Лех Познањ, Партизан, Малме, Карабах, ХЈК Хелсинки, Молде, Митјиланд, Видеотон и Скендербег.

http://ekipa.mk/vardar-podgotvuva-s...alna-rezhija-posebna-programa-finalno-slavje/

Според информациите, веќе се подготвува специјална режија на целокупната програма која треба да претходи на самиот натпревар со Кипраните. Повеќе од еден час забава ќе биде подготвена за сите присутни на нашиот најголем стадион, сето тоа, доколку на крајот го овозможи тоа резултатот и пласманот во следната рунда натпревари, заокружено со финално славје.

Бонус: античките маскоти, пуштање родољубиви песни, химната на ВМРО, и најавувања на играчите како на ракомет. :pos::oeoeoe:

До вторник ќе се крепиме некако, ама тие 90 минути не знам како ќе се преживеат. :sick:

Каква еуфорија ме тресе, не знам како ќе се преживее до вторник. Еуфорија за фудбал човече :icon_mrgr:
Јас па немам толку еуфорија (барем не уште...) како против Бате кога игравме :D. Може тоа е знак дека ќе поминеме :D

Баш ме интересира што се скарале Гроздановски и Андреев :icon_lol:

Јас па немам толку еуфорија (барем не уште...) како против Бате кога игравме :D. Може тоа е знак дека ќе поминеме :D

Баш ме интересира што се скарале Гроздановски и Андреев :icon_lol:
Grozdanoski po greshka pred utakmica namesto uzo mu turil od domasnata rakija :\

Да славиш што си прошол едно коло, дури и подобра прослава припремаат одколку за титулата. :ROFLMAO:

БИДИ ЦРВЕНО-ЦРН. ДА ЈА ОБОИМЕ АРЕНАТА ФИЛИП ВТОРИ

Vardar%20Apoel%20dres-01.png

Еве шанса за пристојна цена да се дојде до дрес ако стварно се работи за оргиналот. Супер акција после не знам колку време!
(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom