Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Пред некој ден пишав на шала, ама изгледа добар надимак ќе испадне.. Швајнштајгерлин! :brlav:
Мислам дека и на стариот му се направи ќејф, секое лето до кога беше он на клупата не поврзуваа со Басти! :D

Од Адидас ќе се шлогираат кога ќе го бутнеме Швајни во Најков.

Сега со Фросе разговаравме, го пореметија Англичаниве Ди Марцио, му го нападнаа твитер профилот со идиотски прашања... Да им ебеш тоа инцестоидната нација :LOL:

И ЏДМ ви честита, сепак неможеше да остане нем на глупите прашања од Англичаниве

rksdhc.jpg

Сега со Фросе разговаравме, го пореметија Англичаниве Ди Марцио, му го нападнаа твитер профилот со идиотски прашања... Да им ебеш тоа инцестоидната нација :LOL:

И ЏДМ ви честита, сепак неможеше да остане нем на глупите прашања од Англичаниве

rksdhc.jpg
Таков им е хуморот на нив ама некои од прашањана што ги ретвитна ЏДМ се стварно јаки :pos: Битолчанец е оној што го прашува дали ќе имал машко или женско, сега видов. Чудно им е како постои новинар што не постира колку да исполни квота со спамови, во Англија периодов се е исконтаминирано од Дејли Фејл, Метро, Експрес и останати.

6о ke kazi6 sega brat4e?
Немам коментар посебно за Бастиан.Тој е играчот што сакав да игра кај нас уште од дете.Сеа некако ми иде напамет дека уште утре ќе го земат Шнајдерлин:D

Немам коментар посебно за Бастиан.Тој е играчот што сакав да игра кај нас уште од дете.Сеа некако ми иде напамет дека уште утре ќе го земат Шнајдерлин:D
Утре недела не работат банките :ROFLMAO:

Осеќав дека денеска ќе има добри вести. Ни требаше таков искусен играч како Бастијан, good addition. Ја покрива позицијата каде што мораше Ван Гал да го игра Блинд повремено, така да ќе се наредат коцките подобро со Шо/Блинд лево и Дармијан/Валенсија десно. Со среќа нека им е на двајцата. Next please.

Butthurt Bayern Munich fans everywhere..
p.s се чека сеа да ги донесат Шнајдерлин,Отаменди и уште еден класа шпиц (по можност Лаказет) и тројна круна не би било никакво изненадување сезонава ;) GGMU!

Butthurt Bayern Munich fans everywhere..
p.s се чека сеа да ги донесат Шнајдерлин,Отаменди и уште еден класа шпиц (по можност Лаказет) и тројна круна не би било никакво изненадување сезонава ;) GGMU!
maxresdefault.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom