STEALTH
God is a DJ
- Член од
- 25 ноември 2011
- Мислења
- 10.734
- Поени од реакции
- 14.855
Inace,ovoj giggs bil nesaglam covek.Barem sega doznav.
Мислам дека малку трола, само ја сум глуп - касно ми текна.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе фати настинка до 2ри Август.Од Адидас ќе се шлогираат кога ќе го бутнеме Швајни во Најков.
уште еден од фан клуб детска градинка.Cestito Fußballgott.
Таков им е хуморот на нив ама некои од прашањана што ги ретвитна ЏДМ се стварно јакиСега со Фросе разговаравме, го пореметија Англичаниве Ди Марцио, му го нападнаа твитер профилот со идиотски прашања... Да им ебеш тоа инцестоидната нација
И ЏДМ ви честита, сепак неможеше да остане нем на глупите прашања од Англичаниве
![]()
6о ke kazi6 sega brat4e?Ебените Фенербахче ги комплетираат побрзо трансфериве отколку нашиве...
Немам коментар посебно за Бастиан.Тој е играчот што сакав да игра кај нас уште од дете.Сеа некако ми иде напамет дека уште утре ќе го земат Шнајдерлин6о ke kazi6 sega brat4e?
Утре недела не работат банкитеНемам коментар посебно за Бастиан.Тој е играчот што сакав да игра кај нас уште од дете.Сеа некако ми иде напамет дека уште утре ќе го земат Шнајдерлин![]()
Абе ќе смислат нешто и ти па...Утре недела не работат банките![]()
Butthurt Bayern Munich fans everywhere..
p.s се чека сеа да ги донесат Шнајдерлин,Отаменди и уште еден класа шпиц (по можност Лаказет) и тројна круна не би било никакво изненадување сезонаваGGMU!