Џ
Џонтра Волта
Гостин
Галактикоси, вов, со 2 титули.Абе забораив како си ги викаа они тие 2-3 трансфера па морав да пишам дрим тим
Галактикоси, вов, со 2 титули.Абе забораив како си ги викаа они тие 2-3 трансфера па морав да пишам дрим тим
Забрана за регистрирање играчи до јануари, трансфери можат колку сакаат да прават. Арда или ќе игра плејстејшн до јануари или па како што пишаа пред некоја страна, ќе го позајмат на Галатасарај.Чек сеа, нели забрана за трансфери имаа овие?
Касиљас, Јеро, Роберто Карлос, Макелеле, Зидан, Бекам, Фиго, Роналдо...болдирај 2-3 да те видамПерез никад немал дрим тим, само по 2-3 бомба играчи. Другото боранија.
Дај од иста сезона, не у размак од 5 години.Касиљас, Јеро, Роберто Карлос, Макелеле, Зидан, Бекам, Фиго, Роналдо...болдирај 2-3 да те видам
Па иста сезона сеДај од иста сезона, не у размак од 5 години.
Па и Карлос и Јеро си ми ги лупнал тука.
А што праиме со Салгадо, Гравесен, Гути, Солари, Ласана...?
Па и ја неам видено, ама не е на Перез трансфер него е од 95та.Па иста сезона се
https://en.wikipedia.org/wiki/2002–03_Real_Madrid_C.F._season
Само Бекам го нема...
Што им фали на Карлос и Јеро? Еве јас подобар лев бек од Карлос немам видено
Oфанзивно е најдобриот лев бек што некад играл. Дефанзивно не толку. Имаше пропусти во тој дел ама па е еден од најдобрите на својата позицијаПа иста сезона се
https://en.wikipedia.org/wiki/2002–03_Real_Madrid_C.F._season
Само Бекам го нема...
Што им фали на Карлос и Јеро? Еве јас подобар лев бек од Карлос немам видено
Зашто Берарди е интериста и нејќе да игра за Јуве. Ги одби 2-3 пати летово со образложение дека сеуште не е спремен да игра на повисоко ниво.Јувентус пред 2 гoдини гo прoдaдoa Зaзa нa Сaсуoлo зa 2-3м, сегa гo купијa зa 18м.
Oд другa стрaнa гo имaa Берaрди, кoј дoсегa нaстaпувaше пoзaјмен вo Сaсуoлo, им гo прoдaдoa зa 10м.
Зaштo еднoстaвнo не си гo зaдржaa Берaрди ? Спoред мене пoдoбaр игрaч oд Зaзa.
Плус и пaри ќе зaштедеa.
Ме интересирa фaнoвите нa Јуве штo мислaт зa трaнсферoв
Кога го продадоа Берарди вметнаа клаузула следната година да можат да си го вратат за 18 милиони па ако си задржи форма и ако го сакаат лесно ќе го вратат.Јувентус пред 2 гoдини гo прoдaдoa Зaзa нa Сaсуoлo зa 2-3м, сегa гo купијa зa 18м.
Oд другa стрaнa гo имaa Берaрди, кoј дoсегa нaстaпувaше пoзaјмен вo Сaсуoлo, им гo прoдaдoa зa 10м.
Зaштo еднoстaвнo не си гo зaдржaa Берaрди ? Спoред мене пoдoбaр игрaч oд Зaзa.
Плус и пaри ќе зaштедеa.
Ме интересирa фaнoвите нa Јуве штo мислaт зa трaнсферoв