пренесов само тоа што сум слушнал..плус како што кажал оригинал слика од 1 св со бг униформа,ми ја зедоја сликата и ми дадоја пасош...можеби ме излажал,но знам дека има бг пасош и е во странство во моментов....постов ме насмеа уште од сабајле
имам прашање......
На човекот на сликата на челото да не му пишувало дека има бугарски предци или пак дека е бугаринн???? Хахаха ииззвини сето ова ми е смешно![]()
Mojata situacija e ista i jas sum vraten na dopolnitelna proverka od togash pa se do sega.Pa vaka, jas podnesov dokumenti od prv bratuced preku posrednik bla Bla toa beshe Septemvri lani, a so tie dokumenti me vratija na dopolnitelna proverka, i sega istoto kurz kazav na petar kolev vika ne e vozmozno da ne ti odobrile od prv bratuced posto nikogash I ne e bilo zapreno i mi kaza posrednikot e mozno da ne gi dostavil dokumenti, i sega e potrebno pak nanovo da gi nosis
a men i me prekratija so dokumenti od prv bratuced nekoj ke znae li da ni kaze sto da se praveMojata situacija e ista i jas sum vraten na dopolnitelna proverka od togash pa se do sega.
Vo dabc ti stoi finalen status cetiri meseci?ne e mozno prasa li po telefonКaј мене четири месеци е без прoмени, и сеуште е истo..
Поднеси пoвтoрнo, немa друг нaчин дa бидеш пaк вo прoцедурa oткaкo дa си прекинaт.a men i me prekratija so dokumenti od prv bratuced nekoj ke znae li da ni kaze sto da se prave
Od koga si prekraten koja godina si i brojce?a men i me prekratija so dokumenti od prv bratuced nekoj ke znae li da ni kaze sto da se prave