Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.126

a9mkd

Љетиф
Член од
14 јуни 2015
Мислења
542
Поени од реакции
281
Само кукавиците се плашат од промени. Среќа што се намалуваат иначе човештвото ќе беше во камена доба уште.
И тоа на Западот го гледам како имагинарна слобода зошто се утепаа од молење додека се случи тоа а во пропагандата после сите демек како либерали. Е ебхх ти така.

MikioBo

Учител на машини
Член од
22 ноември 2009
Мислења
256
Поени од реакции
174
Добро ваквите паради се жива глупост, но немам појма каде се случуваат вакви претерани паради. Јас бев на парадата во Берлин за прославата после носењето на законот во САД и немаше ни голотии ни ништо, само луѓе кои сакаа да прослават еден убав и битен настан.

Ciudad Juarez

rothschild
Член од
18 март 2015
Мислења
385
Поени од реакции
403
Добро ваквите паради се жива глупост, но немам појма каде се случуваат вакви претерани паради. Јас бев на парадата во Берлин за прославата после носењето на законот во САД и немаше ни голотии ни ништо, само луѓе кои сакаа да прослават еден убав и битен настан.
Си се фалиш дури,а ? Горд си што си геј.
Ццццццццц.

MikioBo

Учител на машини
Член од
22 ноември 2009
Мислења
256
Поени од реакции
174
Си се фалиш дури,а ? Горд си што си геј.
Ццццццццц.
Не сум хомосексуалец, ама тоа не значи дека не можам да појдам на прославата, бев со неколку колеги од факултет од кои некои беа хомосексулаци. А не гледам што би било проблем и да бев хомосексуалец и горд на тоа, ако не си самиот на себе горд не очекувај некој друг да биди.

Член од
28 јули 2010
Мислења
232
Поени од реакции
41
Не сфаќам зошто хетеромаж не би дошол на хомозабава. Е сега проблемот е во чупето негово кое може да љубомори:)))

Ciudad Juarez

rothschild
Член од
18 март 2015
Мислења
385
Поени од реакции
403
Горд си што си хомофоб?
Ццццццц.
Не сум хомосексуалец, ама тоа не значи дека не можам да појдам на прославата, бев со неколку колеги од факултет од кои некои беа хомосексулаци. А не гледам што би било проблем и да бев хомосексуалец и горд на тоа, ако не си самиот на себе горд не очекувај некој друг да биди.
Не сфаќам зошто хетеромаж не би дошол на хомозабава. Е сега проблемот е во чупето негово кое може да љубомори:)))
Добро бе,вие нормални ли сте ?
:pov:

MikioBo

Учител на машини
Член од
22 ноември 2009
Мислења
256
Поени од реакции
174
Добро бе,вие нормални ли сте ?
:pov:
Според мене, не е нормално да мразиш ирационално, т.е. да мразиш некој кој ти нема никаков ефект врз животот. Кој од нас не е нормален?[DOUBLEPOST=1437765315][/DOUBLEPOST]
Чупето мое да можеше ќе дојдеше со мене :). Нажалост моментално не живееме во ист град :(.

Член од
28 јули 2010
Мислења
232
Поени од реакции
41
Според мене, не е нормално да мразиш ирационално, т.е. да мразиш некој кој ти нема никаков ефект врз животот. Кој од нас не е нормален?[DOUBLEPOST=1437765315][/DOUBLEPOST]
Чупето мое да можеше ќе дојдеше со мене :). Нажалост моментално не живееме во ист град :(.
Да, нека дојде. Сигурно ќе и биде забавно. Добри цури секогаш се лепат за хомосексуалци и се најдобри пријателки со нив!

MikioBo

Учител на машини
Член од
22 ноември 2009
Мислења
256
Поени од реакции
174
Да, нека дојде. Сигурно ќе и биде забавно. Добри цури секогаш се лепат за хомосексуалци и се најдобри пријателки со нив!
Не сум сигурен дека е баш така во реалност. Отсекогаш сум имал впечаток дека тоа некој холивудски стереотип.

Член од
28 јули 2010
Мислења
232
Поени од реакции
41
Не сум сигурен дека е баш така во реалност. Отсекогаш сум имал впечаток дека тоа некој холивудски стереотип.
Стереотип е, ама има такви случаи:) И јас имав преубави другарки и некои дечки едноставно сакаа да бидат во моја близина за да бидат со нив:)))

a9mkd

Љетиф
Член од
14 јуни 2015
Мислења
542
Поени од реакции
281
Најчесто ги прашувам зошто ги мрзат хомосексуалците и одговорот е нешто сличен на ова:
ZATOA STO NE MOZAT DA IMAAT DECA I NI PAGJA NATALITETOT ZATIA STO ONI SE EBAT VO GZZZZ. GOSPOT DA GI UTEPA NEKA SI JA ZEMI VERESIJATA

Рандом македонче, секоја година гласа за Грујо има над 40 години, до 35 се криел дека пуши цигари од домашните, последен пат бацил женско во СРЕДНО, зема пари од мама и тато пензиите, криви му се србите, грците и бугарите што куќата му е неомалтерисана 30 години.

Kajgana Shop

На врв Bottom