Грција излегува од Еврозоната?

• Креатор на темата Креатор на темата Xibalba
  • Време на започнување Време на започнување
Кај има Лептокарија, Паралија, шопинг во Солун во Јапонија и Кина, моља ти се.

Треба ние хард кор сега. Враќање на старото знаме, целосно отфрлање на ФИРОМ и апликација за влез во ЕУ.
душичка малечка
забораи и егеј да ни го вратат и исплатат сите штети кон Македонци и нивен имот

Грција ќе излезе од Унијата, кога Тексас ќе излезе од САД.

Sent from my D2005 using Tapatalk

Кај има Лептокарија, Паралија, шопинг во Солун во Јапонија и Кина, моља ти се.
Си знае Let3 што бара, остај ти...
Кај има вакви во Лептокарија, моља ти се!? :D

2zdodn7.jpg

2w6w1ah.jpg

Стварно не ми е јасно како може со такво плодно земјиште што го има Егеј да се у криза.

Плодно земјиште само не се ора :)

Истото го зборат и за нас, кај ќе плукнеш расте а пак увезуваме.

Меркел досега фино се криеше зад институции. Ама сега фокусот е врз нејзе. Ципрас и е прв посериозен противник во политичката кариера. Ако не успее да го скрши, се што правеше во предходниве 10 години ќе си помножи со нула.

Немаш потреба од тоа не кревајте паника за бадијала само и да пропадне ко банка што е малку веројатно ги имаш следни опции :
Ќе ја купи некоја друга груопација или ќе те обештети држава во секој случај до 15 000 евра немаш гајле!

Оти мислам дека до 40.000 евра гарантира државата, или грешка сум ?

kako e poprakticno evro-denar-druga valuta(dolar,frank,funti) ili direktno evro-druga valuta(dolar,frank,funti)?

@gade Ал си се утрипао брате :D
Сценарио на Вашингтон е ова , слаба Европа и одговара на Америка па и на Русија до негде :) но не толку , ако немаат со што да си платат гас :))

Дедо ми викаше дека да се биде Грк е занает, а не националност. Никогаш, ниту една друга држава во историјата немала долг од 350 милијарди евра и не направила референдум за да не го врати тој долг. На еден или на друг начин Грција мора да ги врати парите што 50 години ги цицала од Европа. Ќе се најде начин, дали милом или силом важно Грција кога тогаш ќе ги врати парите.

Стварно не ми е јасно како може со такво плодно земјиште што го има Егеј да се у криза.
и ние имаме плодно земјиште па увезуваме домати млеко сирење пченка пченица краставици[DOUBLEPOST=1436196940][/DOUBLEPOST]
Меркел досега фино се криеше зад институции. Ама сега фокусот е врз нејзе. Ципрас и е прв посериозен противник во политичката кариера. Ако не успее да го скрши, се што правеше во предходниве 10 години ќе си помножи со нула.
Во шо да го скрши ?
Грција борчеше 300 милијарди долари, им простија пола, треба да вратат 150 милијарди борч а немаат ни за јадење ни за лекови ни за плати ни за пензии. Па до понеделник ако ЕУ не им прати итно неколку милијарди евра, ќе ги собираат грците умрени по улици со камиони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom