Вие и кафето

• Креатор на темата Креатор на темата fsreplay
  • Време на започнување Време на започнување
кафе стандардно. 3 до 4 кафиња мавам на ден. ама кој и да ми го проба кафето ми викаа ШО ТИ Е БЕ ЧАЈ ЛИ ПИЕШ ШО СИ НАБУТАЛ ТОЛКУ ШЕКЕР? :) мн благо кафе пијам. 3 лажици шекер му здрвувам и мука немам.. па и цигарче па муабет. мх мх мх..

Не пијам кафе многу кафе, ептен ретко, ама многу ми се допаѓа мирисот!

Кафе пијам многу ретко.Некогаш ми се случува и со месеци да немам пиено кафе.

Станувам кафица , кај 17h нес кафе и кај 19h уште едно турско и крај на програмот :salut:

Порано пиев, сега не пијам ич, се префрлив на чај :smir: или ако пијам кога сум излезена пијам нес :toe:

Скарани сме одамна. Не ми дава да спијам.

па не сум некој голем зависник од кафе. е вчера пиев нес кафе и после кој знае колку време за другото :toe:

пијам ислкучиво нес и понекогаш знам да претерам со него- но што можам кога го обожавам вкусот на кафето-она другоно тнр турско го баталив пред едно 3 години и сега неможам да го смислам

17e12cc030df.jpg

Сега ќе си варам каве турцко мх мх мераци...

Пред некое време повторно почнав да пијам по две - три кафиња на ден. Првото обавезно е турско а второто и третото поради недостиг на сила за стоење пред шпорет се инстант нес.
И се уште не ми е јасно како можам да заспијам без проблем после толку кафе.

По дома си варам Швајцарско кафе - Boncampo многу е слатко :) може да го правиш со машина или на шпорет да си свариш :kafe: обично пијам после јадењето, не одма! Прво малко се релаксирам и за да не заспијам си пушам кафенце и си пијам цигарче :wink:
а кога ќе излезам на некаде, какво ми текне такво порачувам :toe:

мноогу ретко после јадење пијам кафе... не сакам капак на јадењето. Иначе секој ден пред нашкола обично прва смена од 6ипол станувам кафе да прам... да не пијам кафе исто ко лице да не сум се измил :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom