Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Беноа Асу Екото (последен клуб Тотенхем) како слободен агент во Сент Етјен.
11701140_1031093620234119_4202597371397475613_n.jpg

Чудно како Снуп Дог-ов сеуште не заигра кај арапите за брдо лова.
Нели имаше изјави дека игра фудбал само за пари.

premier-league-free-transfer-xi_3319398.jpg

Шaнсa зa пoмaлите клубoви.

Ме изненадува што за Влар не се потепаа до сеа, нели зимоска 2-3 поголеми екипи се кошкаа за него?!

Влаар како што памтам играше одлично на Светското, очекував трансфер некаде..

Ќе оди бе и вие па што сте се засекирале толку. :D До вчера беше играч на Вила. :P

Влар можда имаше добро светско ама и имаше доста топло - ладно настапи сезонава. На пример, против Ливерпул во ФА искина ама затоа при демолирањето на Вила од Сотон, за најмалце три гола беше директен виновник. Таква форма не пали кај клубовиве што настапуваат во Европа. Мој тип е дека ќе оди негде Турција или Евертон, гледам Дистин го пуштиле па Влар им е добра замена за тандем со Стоунс или Еванс ако го соберат откај нас за џабе исто.

Крис Вуд од Лечестер во Лидс, околу 3 милиони фунти е платен, што го прави најскап играч на Лидс од кога ги удри финансиската криза. Сол Бамба исто го потпишаа како слободен играч, а Челино сакал да го земе и Џои Бартон (зашто е иста будала ко него :D )

Арда Туран, најверојатно до петок во Барселона. Притискал кај челниците на Атл.Мадрид трансферот да изнесува макс 35-36 милиони. Иначе до нова година ќе игра у Барса Б или на позајмица у Галата.

Последно уредено:
Пo дoaѓaњетo нa Едер вo Свoнси, нaјверoјaтнo Мичу ќе си бaрa нoв клуб... штетa.
Спoред мене пoдoбрa oпцијa би бил Мичу. Ќе мoжеше дa биде зaменa и зa Сигурдсoн и зa Гoмис.[DOUBLEPOST=1435767554][/DOUBLEPOST]Стoук штo плaнирaaт, фoрмaцијa 4-2-4 ???
Мнoгу oфaнзивни игрaчи вo тимoт, a не ми изгледaaт декa имaaт нaмерa дa прoдaдaт некoгo.
Сегa демек испрaтиле пoнудa и зa Шaчири

А има некој професионалец шо не игра за пари?
Овој е поинаков случај :icon_mrgr: Кажа пред некое време дека решил и игра фудбал само затоа што парите во бизнисов се добри, немал никаква љубов кон играта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom