I mene mi se toa slucuvase, posle spienje da ne mi e dobro, i jas mislev deka toa e od lekot, no ne e veruvajte. Takvi se simptomite na anksioznosta, ne e deka dozata ne vi e pogodena ili sl. Aknsioznosta e sostojba vo koja ne e se vo lekot, ima nesto i vo nacinot na razmisuvanje i vo psihologijata, zatoa ne ostavajte samo na lekot deka toj ke sredi se i ke pomine, tuku rabotete na sebesi. Razgovarate so vashiot psihijatar/psiholog za toa kako da rabotite za sebe. Pozdrav i se ke se sredi ... ako jas se srediv, vie gajle nemate veruvajte ![DOUBLEPOST=1435521686][/DOUBLEPOST]
p.s. I ne dremete samo na net. barajki pomos od statii ili lugje od forumi, nikoj nema da vi pomogne, samo samite sebe si mozete da si pomognete, a toa veruvajte ne e na net. Na net. e napisano opsto za sostojbata vo koja se naogjate, a sekoj covek si e individualen, taka sto prodolzete so realniot zivot kako sto znaete i umeete i stremete se kon podobro, kako sto smetate deka e dobro. Bitno se zavisi od Vas samite. pozz.