Во која земја се продаваат најефтини телефони

• Креатор на темата Креатор на темата Damhee
  • Време на започнување Време на започнување
Здеаво јас сум во Чешка република и овде мобилните се мн поевтини споредено со македонскио пазар , на пример доколку мобилнио кај нас вреди 300 евра денари овде во некои продавници кошта 200 евр па макар и помалце , значи зборувам за оргинални мобилни а не некои чањески копии :) пример јас мојот HTC desire 816 го зедов за 200 и нешто евра а во македонија беше 300 и кусуро зњдов Lg g2mini за 130 евра а во македонија беше 250 евра , имам земено уште еден куп мобилни и таблети и други тракатаници шо се некои скоро дупло по евтини од македонија :)

А Apple колку чини ?

И што е многу послесно не ѓора да бараш по сите продавници на нивните страници бла бла , туку има една веб страница на која се заведени сите продавници во цела Чешка и сите нивни ПРОИЗВОДИ и го бараш произвидо што го сакаш отвараш и ти излегуваа цените од сите продавници во кој го има производо , плус да не набројува има Аукции,Акции и други тракатаници :) Не дека ја вреѓам македонија или такби работи ама ставро е претерано кај нас[DOUBLEPOST=1435523485][/DOUBLEPOST]
А Apple колку чини ?
кажи кој

И што е многу послесно не ѓора да бараш по сите продавници на нивните страници бла бла , туку има една веб страница на која се заведени сите продавници во цела Чешка и сите нивни ПРОИЗВОДИ и го бараш произвидо што го сакаш отвараш и ти излегуваа цените од сите продавници во кој го има производо , плус да не набројува има Аукции,Акции и други тракатаници :) Не дека ја вреѓам македонија или такби работи ама ставро е претерано кај нас[DOUBLEPOST=1435523485][/DOUBLEPOST]
кажи кој

Apple Iwatch,
iphone 6
iphone 6+

Apple Iwatch,
iphone 6
iphone 6+

iphone 5s- 25 iljadi
iphone 6 - 32 iljadi
iphone 6 plus - 38 iljadi
apple watch sport 42mm -27 iljadi

овие се моменталните цени , кај нас незнам колку се а мислам барем со некоја илјадарка поскапи се , ако знајш ај кажими баш ме интересира

Цениве у денари се ? За нови уреди ? Или refurbished

Кодирани на чешка мрежа или отворени ? Ако се толку ефтини да дојдам да си купам еден Iphone 6 и 6+ и 2 саата ?

Кодирани на чешка мрежа или отворени ? Ако се толку ефтини да дојдам да си купам еден Iphone 6 и 6+ и 2 саата ?
На отворена, Тука мислам дека не ги кодираат барем јас не сум начекал на такво нешто до сега ,, ајде иди куписи че честиш по некоја бира Прага :)

На отворена Тука мислам дека не ги кодираат барем јас не сум начекал на такбо нешто до сега ,, ајде иди купини че честиш по некоја бира Прага :)

Нема проблем друже за бира и тоа Староптамен исклучиво. Е да имам само железни евра. Таму евра ли се или ?

iphone 5s- 25 iljadi
iphone 6 - 32 iljadi
iphone 6 plus - 38 iljadi
apple watch sport 42mm -27 iljadi

овие се моменталните цени , кај нас незнам колку се а мислам барем со некоја илјадарка поскапи се , ако знајш ај кажими баш ме интересира
Цените кај нас
Iphone 5S 16GB - 25200 мкд
Iphone 6 16GB - 37600 мкд
Iphone 6 Plus 16GB - 44900 мкд
Apple Watch Sport 42mm - 39990 мкд

Заклучени ?

Ако купиш само апарат и платиш фул цена кај нас даваат отклучен. Така бар иам слушнато муабет...
А ако го земаш со број ти даваат заклучен (најчесто).

Ако купиш само апарат и платиш фул цена кај нас даваат отклучен. Така бар иам слушнато муабет...
А ако го земаш со број ти даваат заклучен (најчесто).

Ова е топ ако е така. Дај линк нешто. Предобро за да е вистинито.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom