Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.624
Поени од реакции
1.181
Бака тие класичен гол играч,Инзаги стил нема некој разорен шут или дриблинг ама е убиствен во шеснаетикот. За да профункционира потребна е креативна средина и офанзивни бекови. Од оваа перспектива боље што не го зедовме Кондогбија,а ни Витсел не ни треба.. иаме веќе таков играч тип на играч во Де јонг. Глеам се шпекулира на големо и за Луиз Адриано ако го земат никако неможам да му најдам место на Шарави и Менез. Се работи многу неплански. Ако се игра со два шпица напред Шарави,Менез,Черчи,Сусо и Хонда се вишок ајде јапанецов може да игра и позади напаѓачите али другиве. Средина исто мунтари,поли шут карта назад закардо албертаци алекс аут,а рами најверојатно ќе биде продаден. на голот абијати пензија,агази има понуди од други клубови и по можност да се доведе тој србинот рајкович од у20 или да прекомандува некој од гори/донарума во прв тим,па од вгодина со габриел.
П.С Мислам дека Бертолачи ќе се погоди :)[DOUBLEPOST=1435454497][/DOUBLEPOST]Диего Лопез
Абате....Хумелс(Глик)...Абденноур... Антонели(Де Шиљо)
...........................Де Јонг...............
........Бертолачи..............Бонавентура
............... Лукас Лима (Хонда).....
........Бака.........................Луиз Адриано

па и нее лошо вака. малце хумелс изгледа као научна фантастика ама ете играч од типот на глик би завршил работа.

Последно уредено:
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.896
Михајлович побарал да има 7 офанзивни играчи и 6 од среден ред.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Се договориле и со Луиз Адријано како што пишуваат, сега уште со Шахтјор.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Се договориле и со Луиз Адријано како што пишуваат, сега уште со Шахтјор.
8м бараат Шахтјор според изјавата на тренерот вчера што ја прочитав.

Реално напад од Бака и Луиз со преостанатите средства вложени во добри засилувања во средината и еден штопер мене ми е сосема доволно.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.406
Поени од реакции
25.269

Реално напад од Бака и Луиз со преостанатите средства вложени во добри засилувања во средината и еден штопер мене ми е сосема доволно.
Мене не ми е јасно како досега не не поврзаа со ниту еден штопер освен Миранда и Хумелс кој е мишн импасибл да се земе.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Мене не ми е јасно како досега не не поврзаа со ниту еден штопер освен Миранда и Хумелс кој е мишн импасибл да се земе.
Laporte.

Mada toj sega da go zeeme bi bilo ednakvo na Nesta koga go zemavme od Lazio.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520

8м им дале Ал Ахли и они прифатиле али играчот нејќе да иде во таа лига уште на 28 години иако ќе има голема плата и сега се договорил наводно со Милан, сеа дали Милан ќе даде 8м незнам пошто мислам дека му е последна година од договор.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.896
Имаше и шпекулации за Годин, Глик, Максимович, Савич и Абденур. :coffee:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.444
Од сабајле има и за Настасиќ пак

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Од сабајле има и за Настасиќ пак
Доста солидна полусезона имаше овој у Шалке ако не грешам. Многу underrated играч.
Што се однесува до Бака, иако како играч(мене лично) не ми се свиѓа. играч убиствен у 16етник, ама бескорисен надвор од него.. Добро игра на контри. Ако го земат нашиве ваљда нема да бидат дегени и ќе мора да земат играчи од средина кој ќе можат да го проиграт. Ако остане само на него (без да земат креативци у средина), џабе ќе ни е .

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.406
Поени од реакции
25.269
Laporte.

Mada toj sega da go zeeme bi bilo ednakvo na Nesta koga go zemavme od Lazio.
Појма немам кој е типот ич го немам гледано.

Савич ако го земаме кој ќе му го гледа бркот... од овие имиња на располагање мислам дека Глик е многу добра опција.

А за Бака, ко шо глеам е килер во шеснаесетник ама кој побогу ќе му створи акција. Капитенот наш дали воопшто ќе заигра фудбал.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Пацини се договорил со Верона, ништо чудно сега да го исплатат Луиз Адриано.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.896
Бака е замената за Пацини, за Луиз Адријано ќе треба да се ослободат од Нијанг и Матри.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Andrea Bertolacci will have his medical tomorrow in €20m move.
20 не се премногу за малиов?

Kajgana Shop

На врв Bottom