Убаво ти кажа Боки, немој премногу да очекуваш и биди спремен на брзо менување на делови. Или подсобери некој денар за поквалитетен велосипед или побарај на старо нешто, но изборот за тие пари и на старо е мал.[DOUBLEPOST=1434468497][/DOUBLEPOST]@Acohipmk Ги гледав Макс велосипедите на Агротехна, ми фатија око. Е сега се мислам помеѓу тие што се со амортизери и без амортизери. Каков да земам, со или без амортизери? Да не се расипуваат амортизерите брзо?
И дали во Агротехна имаат делови за во случај кога ќе откаже нешто?
Гледам во ГТЦ имаат салон, па тој ми е најблизу, дали ги имаат на лагер сите велосипеди или носат по нарачка?
Квалитетен и добар за 2500 денари? Сериозен си? [DOUBLEPOST=1434469052][/DOUBLEPOST]Zdravo, preporacajte mi kade moze da kupam kvaliteten i dobar velosiped, na novo do 2.500 den
Добар е за тие пари. А таква авантура да нарачуваш велосипед од интернет не ти препорачувам.Zdravo.. Sakam mislenje vo vrska so ovoj tocak, jas nemam iskustvo ne mi e za na golemi relaci cisto za do rabota i niz grad.. http://velosiped.mk/index.php/shop-store/zenski/capriolo-diavolo-600-fs-17-20-detail
..Drugo.. Bitola nema golem izbor na tocaci kaj so prosetav ili ne mi se dopadnaja ili cenite mu bea visoki spored budzetot moj.. sakam da go poracam preku internet ako mozi sovet ke vi bidam blagodarna fala
Види во Битола што е застапникот за Крос да не има на лагер некое точаче градско за до таа цена.Zdravo.. Sakam mislenje vo vrska so ovoj tocak, jas nemam iskustvo ne mi e za na golemi relaci cisto za do rabota i niz grad.. http://velosiped.mk/index.php/shop-store/zenski/capriolo-diavolo-600-fs-17-20-detail
..Drugo.. Bitola nema golem izbor na tocaci kaj so prosetav ili ne mi se dopadnaja ili cenite mu bea visoki spored budzetot moj.. sakam da go poracam preku internet ako mozi sovet ke vi bidam blagodarna fala
Никаде, не постои таков.Zdravo, preporacajte mi kade moze da kupam kvaliteten i dobar velosiped, na novo do 2.500 den
Во Outdoor.mk купив Joe's PTFE dry lube 100 милилитри, мислам дека 390 беше. Вака ми изгледа океј, подмачкува и трае, ама па собира и ѓубренце. Среќа имам powerlink на ланецот па лесно се вади за темелно чистење.Некоја препорака за добро масло за ланец за роуд бајк?
Зависи од ширината на бандажот. Ја пишува на истиот.Кои се најтесни гуми кои можат да се стават на 27,5' тркало?