Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

L

Lu

Гостин
Песницава на 10:22 ... дефинитивно е од Two Steps Frоm Hell, али не ми текнува на името.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Не е песна, туку го барам артистот.
Вчера вечерта околу 23 имаше радио емисија на Метрополис Радио посветена не некој французки музичар ако не се лажам.
Успеав да фатам дека одбивал да настапува во живо се до 1995та и првиот настап во живо го имал со David Byrne од Talking Heads и Nusrat Fateh Ali Khan.

Покасно пуштија негова музика која е употребена во филм пак чинам француски беше насловот, и мислам дека имаше нешто како принцеза во насловот на филмот.

Да не знае некој за кој музичар се работеше?

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.560
Цела песна или како навистина се вика ? Не оригиналот од Стинг туку баш оваа :)

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.560
Може не е за овде прашањето ама би сакал неркој да ми каже како да ги најдам другите песни на групата Авантура ?

I

[In]kognito

Гостин
Еве линк со подобар квалитет :D
http://picosong.com/gR5N/
Многу лош квалитет ништо не се слуша
Песницава на 10:22 ... дефинитивно е од Two Steps Frоm Hell, али не ми текнува на името.

To glory - two steps from hell
Може не е за овде прашањето ама би сакал неркој да ми каже како да ги најдам другите песни на групата Авантура ?
Пиши на гугл отвара многу видеа
Цела песна или како навистина се вика ? Не оригиналот од Стинг туку баш оваа :)
Јас сум скопјанец се вика ама нема цела песна на нет, а можеби и е толку, најдов едно друго видео исто е кратко :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.560
Многу лош квалитет ништо не се слуша

To glory - two steps from hell

Пиши на гугл отвара многу видеа

Јас сум скопјанец се вика ама нема цела песна на нет, а можеби и е толку, најдов едно друго видео исто е кратко :)
Ете го дај помогни за авантура ? Пиши ми пп ако не :)

Член од
28 октомври 2012
Мислења
272
Поени од реакции
39
zdravo na site. ako znae nekoj naslo na pesna sto ja slusnav od dm sat tv refrenot go zaboraviv kako bese no go spomenuvase mnogu cesto zborot den. nesto bese vaka svaki dan mislim na tebe.... svaki dan zelim te ... svaki dan... i taka natamu.fala mnogu. pozdrav.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
zdravo na site. ako znae nekoj naslo na pesna sto ja slusnav od dm sat tv refrenot go zaboraviv kako bese no go spomenuvase mnogu cesto zborot den. nesto bese vaka svaki dan mislim na tebe.... svaki dan zelim te ... svaki dan... i taka natamu.fala mnogu. pozdrav.
Дај малце повеќе инфо. Дали е нешто постаро и понародно или помодерно? Мене цел ден ми е пуштено ДМ Сат у позадина, нема шанси да не ја знам :D

dragecc

Dr.
Член од
26 ноември 2013
Мислења
20
Поени од реакции
44
Пред десет или петнаесет години,Латас на Сител имаше емисија Профил, која се емитуваше еднаш неделно и која беше прилично популатна ( за разлика од неговите денешни емисии )
Таа емисија почнуваше и завршуваше со една убава песна
Дали некој знае за која песна се работи? Не можам да ја најдам
Cesaria Evora - Ausencia (инаку песна на Горан Бреговиќ)[DOUBLEPOST=1435576298][/DOUBLEPOST]
Песната накај 2:15 некој да не ја знае? Знам дека се трескат од земја, ама сигурно постои оваа. :D

Don McLean - Vincent[DOUBLEPOST=1435576796][/DOUBLEPOST]

Песната што ја свират од 2:40 натака да не ја знае некој?
https://www.youtube.com/watch?v=zxzitAlExxg

Последно уредено:
Член од
28 октомври 2012
Мислења
272
Поени од реакции
39
pa mislam deka ne e od ponovite. peese edna ubava devojka i taa pesna ja slusnav vo nedelat navecer od okolu 8 do 9:30 casot. vo eden refren mnogu cesto gi koristese zborovite: svaki dan. znaci ke kazese svaki dan tuka ke kazese nesto drugi i povtorno ke kazese svaki dan povtorno ke kazese nesto drugo i povtorno svaki dan i se taka poveke pati. svaki dan mislim na tebe... svaki dan zelim te tebe..... i se taka prodolzuvase. pozdrav
Дај малце повеќе инфо. Дали е нешто постаро и понародно или помодерно? Мене цел ден ми е пуштено ДМ Сат у позадина, нема шанси да не ја знам :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
pa mislam deka ne e od ponovite. peese edna ubava devojka i taa pesna ja slusnav vo nedelat navecer od okolu 8 do 9:30 casot. vo eden refren mnogu cesto gi koristese zborovite: svaki dan. znaci ke kazese svaki dan tuka ke kazese nesto drugi i povtorno ke kazese svaki dan povtorno ke kazese nesto drugo i povtorno svaki dan i se taka poveke pati. svaki dan mislim na tebe... svaki dan zelim te tebe..... i se taka prodolzuvase. pozdrav
Ич не ми текнува вака, ама ако ја слушнам ќе ти пишам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom