Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Рамос бил потенцијален црвен картон секоја утакмица, а у тимот Фелаини лакташот. И баш во Англија се бараат играчи кои играат цврсто, ова го знае секој што гледал барем една утакмица од ПЛ во животот.

За Шнајдерлин.

Според еден новинар, сеа не знам колку е точно, Вудвард сака трампа Де Геа - Рамос, без доплати :kuracc:

Моето мислење за Рамос е слично како на вашите, дека знае да има жута минута и да се изглупира ама па од другата страна го има она што Фергусон го сакаше во играчите. Играч кој за да победи би одел и бос по жар. Со Смолинг би биле добар тандем, првиов ќе ја прави валканата работа, вториов ќе го чисти останатот, како Вида и Рио.
На што е овај Вудвард еј :D
Ако во било каков случај им го дрпните Рамос ја плакати од Вудвард ќе лепам низ град

Рамос бил потенцијален црвен картон секоја утакмица, а у тимот Фелаини лакташот. И баш во Англија се бараат играчи кои играат цврсто, ова го знае секој што гледал барем една утакмица од ПЛ во животот.
Рамос е показател за цврстина?

Јок, он ги добил тие црвени картони пошо се плаши да влезе во дуел.
Види колку од тие црвени картони се добиени на начин во кој не влегол во дуел во терен туку де се тепал со некого,се плукал и слично. Еве нешто плус од Гери.
Gary Neville ‏@GNev2 14h14 hours ago
These reports saying 40m plus DDG for Ramos?? Please no! Nothing v Ramos but it can't be right..

Ја прескокна последнава сезона на Компани и Хумелс?
За мене Рамос никогаш не бил меѓу најдобрите дефанзивци и нема ни да биде,а Компани и Хумелс за централни одбранбени за него се доктори[DOUBLEPOST=1435138116][/DOUBLEPOST]Ако е така и Диего Годин е топ одбранбен и поевтина варијанта сезоната кога Атлетико освои титула беше феноменален

За мене Рамос никогаш не бил меѓу најдобрите дефанзивци и нема ни да биде,а Компани и Хумелс за централни одбранбени за него се доктори[DOUBLEPOST=1435138116][/DOUBLEPOST]Ако е така и Диего Годин е топ одбранбен и поевтина варијанта сезоната кога Атлетико освои титула беше феноменален
Ти спомнав за последнава сезона кај што Хумелс и Компани не беа ни блиску до Рамос.

Ти спомнав за последнава сезона кај што Хумелс и Компани не беа ни блиску до Рамос.
Епа ако глеаш последна сезона Отаменди најдобар беше у Примера подобро некој помлад да се земе како Драговиќ или Лапорте отколку Рамос каков е надуен секогаш киксал никогаш не бил добар солиден централен

Епа ако глеаш последна сезона Отаменди најдобар беше у Примера подобро некој помлад да се земе како Драговиќ или Лапорте отколку Рамос каков е надуен секогаш киксал никогаш не бил добар солиден централен
Лапорте потпиша нов договор откупната клаузула му е 50 милиони а овој Драгович не знам колку е материјал за кај нас.

За мене Рамос никогаш не бил меѓу најдобрите дефанзивци и нема ни да биде,а Компани и Хумелс за централни одбранбени за него се доктори
:pos::pos::pos:
после долго време се логирав само за ова :cuc:.
You are not serious, right?

Јaс пaк сум прoтив зa игрaчи кoи имaaт пoследнa тoп сезoнa, a биле oчaј дo тoгaш и тoa зa aстрoнoмскa сумa. Прoтив сум зa игрaчи кoи игрaaт мoментaлнo нa Кoпa Америкa зoштo ќе прoпуштaт припреми и вклoпувaњетo вo тимoт ќе биде бaвнo и зaтoa се рaдувaм штo Фирминo oјде вo Ливерпул (иaкo не верувaм декa имaше реaлен интерес oд нaшa стрaнa). Знaчи сум прoтив дa се дaдaт пoвеќе oд 30м зa Oтaменди иaкo ми се свиѓa кaкo игрa гoдинaвa aмa еднa дoбрa сезoнa не е гaрaнцијa декa тaкa ќе прoдoлжи. Вo Рaмoс дoбивaме искуствo, кaпитенски игрaч сo кaрaктер нo сo oглед декa имa 29, кеш+ДДГ е мнoгу. Акo се дaвa нaд 30м некa се нaсoчaт кoн Хумелс и тoa е тoa.

Ми се чини декa немa тoчни инфo зoштo oд кoгa е ЛВГ пoстегнaтa рaбoтaтa и се рaбoти нa игрaчи пред турнејaвa знaејќи гo принципoт нa ЛВГ бaрем сегa кoгa знaе дoбрo штo му требa.

Да се огласам и јас по повод шпекулациите за централен дефанзивец :D
Ramos > Otamendi според мене
Рамос ќе ни го донесе она лидерство што фали во добраната откога се распаднаа Видиќ и Рио,ќе донесе сигурност,човекот има менталитет,не знае да губи и ќе биде супер засилување.Скок играта му е на високо ниво,има одличен шут и плус тука му е Маријчето од Мадрид.Плус тоа има сигурност,добра техника со топка,не е паничар.
Спротивно од него Отаменди има изиграно една добра сезона,другото се му е просек и тоа во Аргентина.Не ми е многу сигурен играч со топка и слабо ги чита противниците.Мислам дека ќе биде феил во Англија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom