Најубави Македонки и Македонци

Kade ziveeat najubavite Makedonkii i Makedonci

• Skopje

Гласови: 113 29,9%
  • Strumica

Гласови: 87 23,0%
  • Bitola

Гласови: 57 15,1%
  • Ohrid

Гласови: 13 3,4%
  • Stip

Гласови: 15 4,0%
  • Kumanovo

Гласови: 28 7,4%
  • Kavadarci

Гласови: 14 3,7%
  • Nekoe drugo gradce /mesto

Гласови: 51 13,5%

• Вкупно гласачи
    378
Член од
11 јули 2007
Мислења
2
Поени од реакции
0
Гласав за оние од Скопје...
Не дека сум јас од Скопје, едноставно тука девојките се и најсовремени, Скопје има позабавен живот од останатите градови во Македонија, повеќе места за излегување, па така и скопските девојки гледаат да бидат што поубави и што посредени бидејќи ќе бидат видени на повеќе места и од повеќе луѓе (мило ми е поради ова) и едноставно и најубави се:icon_lol:
Се убаво ама тука правиме муабет за убави момци и девојки, а не за места на излегување нели??? инаку во Ск точно е дека има убави девојки кои истовремено се и така современи ама за момци да не правиме муабет....повеќето се со некои косишта разбушавени,подгрбавени...итн :)

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Девојките од струмица и од битола се закон, според мене.
А и у скопје има фини цурки, ама да не го забораваме факто оти 98% од струмичанки одат там на студии.

Член од
10 април 2008
Мислења
52
Поени од реакции
1
frkata e sto site nie mk sme ubavi :):)
znam deka sum vo pravo,ne praete reply heh :)

Член од
6 април 2008
Мислења
99
Поени од реакции
7
Скопје, дојди ти во куманово.. ке те запознаам со некои зенски =Р па ке се чудиш.. =)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
глупа тема, во сите градови има и убави и грди, гласав за скопје само дека скоро пола македонија е таму и шансата за убави(грди) луѓе е поголема, и што сега, нема некоја цел темава и можам да кажам дека според мене е најглупата тема во цела кајгана

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Јас пак со цел памет мислев ќе гледам слики од најубавите македонки/ци, стјупид ми :).
Кои се најубави ќе ги знаеме кога за време на пописот ќе разгледуваат и оценуваат луѓе па според тоа врз основа на бројот на населени да се извади просек :pipi:

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
1. Како може да се генерализира убавината? Ко демек, во еден град сонцето греело посилно и луѓето станале поубави?

2. Кој ги посетил сите градови за да биде компетентен да оцени?

3. Сите имаат различен вкус за убавина.

Тема-промашај.

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
1. Како може да се генерализира убавината? Ко демек, во еден град сонцето греело посилно и луѓето станале поубави?

2. Кој ги посетил сите градови за да биде компетентен да оцени?

3. Сите имаат различен вкус за убавина.

Тема-промашај.
е еми скоро никоја тема не е совршена.... секаде може да се најде замерка ако се сака

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
srcufka vo celost te podrzavam sekoj ima razlicen vkus za ubavina vo moite oci mojot partner e naj ubav

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Точно дека во секој град има убви и грди , ама во Скопје има највеќе убави ... Али пак затоа во Скопје доаѓаат на студии :)

Член од
16 април 2008
Мислења
60
Поени од реакции
1
AMA KAKO SO IMA VO BITOLA CUPINJA I BATINJA NEMA NIKADE VO ZEMJAVA TOA E FAKT

Член од
12 февруари 2008
Мислења
323
Поени од реакции
4
ДЕФИНИТИВНО БИТОЛА

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
За најубави машки, би рекла дека скопјани, битолчани и штипјани убедливо водат. Додуша, само тие сум ги забележала и „мерела“ по убавина.

Скопјани ми се влезени во срце, и така цел живот се бафтам со нив.:icon_lol:

Битолчани се малку по метросексуалски настроени, не можам да им го сконтам стилот на повеќето. Ама еве ќе кажам дека се едни од најубавите заради неколку примероци кои имам чест да ги познавам.:)

Штипјаните...едино што знам е дека секогаш кога одевме на одмор во Охрид со другарки, првиот тип што ќе ни се засвиѓа испаѓаше дека е штипјанец.:)

За женски не коментирам, знам прекрасни млади дами од сите краишта на Македонија, тешко е да се одлучам.

Kajgana Shop

На врв Bottom