R
2.5 milioni funti.Колку кошташе трансферов?
за малце 10 ќе му изваевте.2.5 milioni funti.
А УЏибрил Сисе во Сент Пијеро од островот Реунион кој му пропаѓа на Франција а се наоѓа до Мадагаскар.
![]()
У која лига играат овие?Џибрил Сисе во Сент Пијеро од островот Реунион кој му пропаѓа на Франција а се наоѓа до Мадагаскар.
![]()
Да го искористам моментов да споделам една интересна ситуација од минатото. Со дечково од исто маало бевме, и негде околу 4то одделение трениравме кошарка у Карпош Соколи (да, ја едно време бев мултиталент, пошто ств бев добар се мислеа да ме пребацат у групата кај што беа постарите, евентуално и стварно се деси тоаДарко Велковски од Работнички во Вардар.
![]()
editДа го искористам моментов да споделам една интересна ситуација од минатото. Со дечково од исто маало бевме, и негде околу 4то одделение трениравме кошарка у Карпош Соколи (да, ја едно време бев мултиталент, пошто ств бев добар се мислеа да ме пребацат у групата кај што беа постарите, евентуално и стварно се деси тоа). Он беше добар, еден од првите од нас копиљана што успеваше да добаци до кошот од тројка
И по некое време типов престана доаѓа на тренинзи. Тренеров прашува, кај е оној Даре бе, зашто не доаѓа више? И едно дете вика „отиде да тренира фудбал“. И ние сите се газиме од смеење „ахахахаха фудбал отишол да тренира бе, каков бот“.
И еве не по 10 години, он на сликава У ДРЕС НА ВАРДАР, ПРИТОА НАЈСКАП ТРАНСФЕР У МАКЕДОНИЈА И ЌЕ ЛАПА 3-4 ИЛЈАДИ ЕВРА МЕСЕЧНО а ја со нозете на биро кренати пишувам на форум![]()
Дефинитивно најглуп трансфер у историјата на спортов!
3.5м плата не му е лошо иако незнам што ќе му биде со кариерава сега..го сакаа не само Динамо Москва и доста од Премиер лига го бараа но ете он во Мексико. Овие го земаа и Уче од Виљареал.Дефинитивно најглуп трансфер у историјата на спортов!
Па нели у Динамо Москва ќе иде?
Ај ќе разберев да беше од тие простори таму па да го влече накај дома.3.5м плата не му е лошо иако незнам што ќе му биде со кариерава сега..го сакаа не само Динамо Москва и доста од Премиер лига го бараа но ете он во Мексико. Овие го земаа и Уче од Виљареал.
И Имбула
И Пaјет гo прoдaле. Oстaнaa без двaјцaтa нaјдoбри пoединци. Убедливo нaјдoбри.
Кaкви им се плaнoвите нa Мaрсеј ?[DOUBLEPOST=1434652812][/DOUBLEPOST]Аaaa зaбoрaвив. И Андре Ају![]()
Ама нема уште официјално за него така ? Или имаш некоја информација од прва рака ?И Имбула![]()