Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Прв почетен текст како да биде бе :D
Тоа е твој дневник, што значи дека треба да пишуваш нешто што те отсликува тебе. Горе напиши си дата и како прв текст можеш да напишеш ,,Здраво дневнику" и нешто како кратка автобиографија за тебе. А потоа продолжи си со опишување на поминатиот ден:)

Ме интересира што е со палмите "шо никнаа" во мојот град, Прилеп (дали има и во другите градови освен Охрид?)? Дали премиерот планира вештачкото езеро да го потури со сода бикарбона и крупна сол па да создаде вештачко море?
Јас да сум ќе ја минирам бранана на Прилепско па се нека оди у пм. Дупките стојат по улицине, палмине се приоритет. Сега некој нека му ги пресечи палмине ко шо му ги скршија џамојте.

дечки прашање за куба! знам дека не ни требаат визи, ама еден другар ми кажа дека на влагање ти издаваат виза на аеродром, и за двајца ми рече коштало околу 120 евра. потврда? некој бил?

Ме интересира когај има автобус за Охрид од Тетово
И која цена е :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

дечки прашање за куба! знам дека не ни требаат визи, ама еден другар ми кажа дека на влагање ти издаваат виза на аеродром, и за двајца ми рече коштало околу 120 евра. потврда? некој бил?

Јас бев пред 2 години и ни дадоа виза на излегување од земјата, мислам 25 долари по човек дека беше :)

Последно уредено:
Здраво би сакала да прашам дали некој знае колкава е платата во Рептил маркетите?

Ме интересира когај има автобус за Охрид од Тетово
И која цена е :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
се понадевав им работи сајтов ама слабо, ќе мора да се јавиш да прашаш http://www.satbus.mk/contact.php
САТ - БУС
АВТОБУСКА СТАНИЦА - ТЕТОВО
инфо телефон: +389 (0) 44 339 130

Имаше порано (пред неколку години) интересна страница на која му поставуваш прашање и ти дава точен одговор. Пример прашувавме како се викам или тој до мене што седеше и погодуваше. :D

Дали знае некој таква страница?

Да не знае некој каде им е моменталното седиште на скопската Водовод и Криминализација, треба да се расправам нешто за сметки

Нешто разбрав демек ги откупувале милениумските денари по 200-300 денари, дали е точно и дали има некој што бара?

Дали некој може да ми каже каде би можел да ја најдам антологијата „Големата авантура: францускиот надреализам“ од Влада Урошевиќ? Било да е издавачка куќа, книжарница, библиотека или дури и електронски формат, би бил многу благодарен.

Marlboro gold touch во црна кутија ги заменија со Marlboro touch во сина или различни производи се ?

Нешто разбрав демек ги откупувале милениумските денари по 200-300 денари, дали е точно и дали има некој што бара?
гледам по фб 2-3пати иам видено дека бараат по 200-300денари точно сега кој бара незнам ама вистина е барај по фб некој

Прочитав по интернетов за некој нов закон во Турција дека за влез во земјата пасошот треба да биде со валидност од најмалку 120 дена. Јас планирам да одам на 25 Јули, а пасошот ми истекува на 25 Октомври, па се прашувам дали би ми направиле проблем на граница? Според моите пресметки имам околу 123-4 дена до истекот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom