Како да се справиме со Вампири, Вукодлаци Уроци, Вештерки...

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имам една познаничка која отиде да и направат бела магија затоа што имаше некои проблеми со нејзиниот маж. После тоа, тој тотално полуде, човекот не можеше а да не ја слушне на ден по 10пати(буквално), а жената си одеше на работа па и правеше и проблеми и имаше од типот ПСИХО физички малтретирања ( преголема желба за секс ), па дури и понекогаш не ја пушташе на работа... и такви некои работи што не се во границите на нормалата.
Јас мислам дека и бела да е и црна да е, МАГИЈА СИ Е МАГИЈА.
Колку си сигурен дека е бела магија ? Всушност кој ти кажал или и кажал на познаничката дека тоа е бела магија ?

Колку си сигурен дека е бела магија ? Всушност кој ти кажал или и кажал на познаничката дека тоа е бела магија ?

Познаничката ми кажа лично, дека отишла за мажот, за да се подобри ( да не се караат, за здравје,за среќа во бракот, во принцип за убави работи отишла )

Познаничката ми кажа лично, дека отишла за мажот, за да се подобри ( да не се караат, за здравје,за среќа во бракот, во принцип за убави работи отишла )
Сигурно ја утнала магијата вештерката тоа ќе да е :LOL:

Имам една познаничка која отиде да и направат бела магија затоа што имаше некои проблеми со нејзиниот маж. После тоа, тој тотално полуде, човекот не можеше а да не ја слушне на ден по 10пати(буквално), а жената си одеше на работа па и правеше и проблеми и имаше од типот ПСИХО физички малтретирања ( преголема желба за секс ), па дури и понекогаш не ја пушташе на работа... и такви некои работи што не се во границите на нормалата.

Точно така, магијата сама по себе е лоша, независно дали е црна или бела. Не можеш да направиш бела магија и криејќи се зад тоа дека белата магија е божем добра да предизвикаш одредени промени, бидејќи сепак тоа е магија. Истотака црната магија не се лечи преку белата како што луѓето веруваат, туку Господ е тој што лечи. Затоа во Исламот не постои поделбата на црни и бели магии. Во Исламот магијата се нарекува сихр и таа се лечи преку читање на Коранот, божјиот збор, на тој што има магија. Толку е просто. Инаку читањето на Коранот со намерата на лечење од магија се вика рукје.

Мир вам!

Jas deka imam golema zelba da klecam znaci mi imaat napraveno bela magija ?:eek:

Исконтактирајте го Geralt of Rivia и проблемот ќе биде решен...брзо и ефикасно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom