Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
долар/евро до 0.87 дојде, пред неколку недели 0.95 беше иако само 1 ден, се заебав изледа што не сменив тогаш... што мислите ке има се ујача доларов? Јас читав нешто у јун може пак да порасне..
некое ново инфо за евро долар !!! имам прилично добра сума на дирхами - обединети арапски емирати -- хелп??!!
Може на сајтот не ја смениле, а апликацијата што е во нлб клик работиМоже не е за тука ама најсоодветно место ми изгледа.
Иначе, на НЛБ тутунска банка, курсната листа стои неизменета од Мај 28-ми, три дена се нема сменето, а гледам дека во другите банки како на пример стопанска, валутите варираат секоја ден и имаат дневен извештај.
![]()
Шо е фркава?
Можи не е за тука али ај кажете имам 400 еу во coins значи ситни пари во 1 и 2 евра дали менуваат менувачниците дали цената е иста и дали воопшто земаат ? Благодарам
На финансиските телевизии тупеа дека ќе расте ако Фед ги зголеми каматите но, не се случи тоа сега се чека септември. Јас сметам дури и да растат каматите пак ќе оди доле во однос на еврото. Како и да е септември треба да е клучен.Америкиансиков долар оди во надолна линија. Што мислите ќе паѓа ли уште или ќе се стабилизира ?