Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Како коцкари гу местив за њин џеб , Курчо промашуе две слободни а с,с вржани руке и очи ке ги погоди к,д сака , и другар му кораци и фрља у аут 2 топке
еееее лузеррррииии

Судие ко судие - Страшо како Страшо. Наздравје.

Да ти ебу утакмицу и победу згасна едн млад живот...

Честита победа на сви навивачи на МЗТ! Штета што Куманово нема буџет и услови како њима, али јбг па они немав навивачи како Куманово (част изузетцима).

Читам некој погоре пиша судие? што судие, чист кош беше и сви у салу тој га видесмо, ретко имаше грешке да не се лжемо дека судие су ни криви.

5 разлога за пораз:

1.не знам кој е покрив за пораз дали Страшо (кретен) или па наши играчи кои не умев целу ебану сезону да заградив рекет и да земев дефанзиван скок, у овј случај тој беше најважан дефанзиван скок у сезону али јбг кд имамо инвалида у тим како дебељака Јаневскога тој е, њини 16 офанзивни алооо

2.Страшо кретену глуп, почнуе 4 четвртина убутасва ни 3 тројке (9-0 серија) не умеш да потражиш тајм аут ебем те кретена, остављаш га дебељака Јаневскога да игра у продужетци на њини ниски играчи (Аврамовиќ, Младеновиќ и Филиповиќ дремев на клупу) што беше туј тактита "дај боже да промашив" ? да ти ебу такву тактику и таквога стратега

3.Костоски изгубен у простор (шутерски збору), не знам зашто гледаше се дека сака да игра али некако топка нејќеше да улегне или што знам што беше али лошо, ептен лошо у најлош могуќ момент

4.кажа пред прву утакницу сга еве га на дело, Шеховиќ на корак до трипл-дабл едноставно не издоминира, Вулета га правеше мајмуна али јбг немаше никаква посебна тактика да се одигра над њега

5.Кумани. едноставно да имаше њино навивање мислу дека ќе значеше много, али тој е (немој некој да ме свати дека тој ги е грешка, такој требаше да си биде, бог да га прости дечка)

на крај да сумирам:

титула не се освојуе ако не умеш да заградиш рекет, ако главан играч шутерски не е расположен, ако противници фатив 10 офанзивни повише, ако имаш странци у тим а не ги користиш, и ако имаш смешнога тренера на тим кој не знае да викне тајм аут

и реално они имав далеко поквалитетан тим потпунет на сви позицие сс добри играчи за нас остануе да гу изгледамо послеѓну утакницу у Јане и да ги дадемо едн аплауз за сасвим солидну сезону

иначе гледам сга снимку, како да ми касни пуштање на семафор али јбг туј не су криви судие него тј што га регулира семафор

ако Страшо остане да е тренер следеќу сезону ја не иду више у салу

Не е до Филиповиќ,ни благоретардираниот Јаневски,едноставно Сео е физички предоминантен за позиција 3 (крило),позиција која кај нас ја играат мивки,мада слободно можам да кажам дека Сео е рамо до рамо со крилата што се сам врв на балканов што се виде на утакмиците у АБА

На жалост останасмо без еднога од нас. Молу се за спас на тешко повредено лице.
Остало све е игра, симулација.

иначе гледам сга снимку, како да ми касни пуштање на семафор али јбг туј не су криви судие него тј што га регулира семафор

Затој му ударива едни

Ништо не е битно после овакву загубу на наше дете...

јбг, утакница ќе пројде ќе дојде друга сезона ќе има још много утакнице

али живот не се враќа, да ву ебу судбину :/

И да знаеш дека е такој.Ќуп гу заебаја работу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom